IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI TRAGEDIJE KOD TUTINA: Otkriveno kako je nastradao profesor NASUF…

Tielo starijeg muškarca pronađeno je oko 10 sati u selu Lukavica kod Tutina, a kako nezvanično saznajemo u pitanju je Nasuf Selmanović, nastavnik fizike za kojim se tragalo punih četiri dana.

Danas su u potragu bili priključeni policajci iz Policisjke uprave Novi Pazar, vartrogasci spasioci ali i veliki broj građana.

– Obješeno tijelo nastavnika pronašao je jedan od više policajaca koji su učestvovali u potrazi. Tijelo je prenijeto na sudsku medicinu, a policija je obavila uviđaj. Pretpostavlja se da je riječ o samoubistvu ali će se svi detalji tragedije naknadno znati – rekao je sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

Podsjetimo, porodica i prijatelji kao i policija tragali su za nastavnikom četiri dana. Nikom od njih nije padalo na pamet da bi ovako nešto moglo da se desi.

Čitaj još:   TUGA ŠIROM BOSNE- Hiljade ljudi u Jajcu klanjale dženazu trojici stradalih sugrađana... (foto)

– Nastavnik je omiljen u Tutitnu. Nikom ružnu riječ nije rekao. Tog dana je rekao da ide da se prošeta, što je redovno radio. Kasnije mu je telefon bio nedostupan – rekao je ranije prijatelj nastavnikove porodice.

Prema nezvaničnim informacijama nikom nije jasno zašto je nastavnik odlučio da skonča. Za sada nije poznato da li je možda negde ostavio oproštajno pismo.

izvor: kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more