IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGAN BURSAĆ ZGROŽEN PRIZORIMA IZ BEOGRADA: “Ovo je srž zla, polazišna baza za genocid…” (foto, video)

Novinar i kolumnist Dragan Bursać komentirao je skandalozne snimke iz Beograda…

BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 12.10.2021… 00.55… DRAGAN BURSAĆ ZGROŽEN PRIZORIMA IZ BEOGRADA: “Ovo je srž zla, polazišna baza za genocid…” (foto, video)

Ne stišavaju se reakcije na zastrađujuće prizore iz Beograda. Novinar i kolumnist iz Banje Luke Dragan Bursać prokomentirao je na društvenim mrežama skandalozne snimke iz glavnog grada Srbije.

“Zemljom ovom ime tvoje vječno će se oriti, protiv poturica roda svoga uvijek ćemo se boriti”. Ovo je srž zla! Ovo je hiperrasistička teorija, po kojoj su Bošnjaci zapravo nekakva genetska “greška Srba“, a koju samo istrijebljenje može ispraviti. Ovo je polazišna baza za genocid!”, poručio je Bursać.

Čitaj još:   OTAC Mateja Periša otkrio neke detalje i navode o drogi: On je sportaš, on i ne puši... (foto, video)

Fašizam je na balkanskom podneblju sasvim uobičajena stvar, a sinoć je na utakmici rukometnih klubova Crvene zvezde i Novog Pazara dostigao nove nivoe.

Navijači Crvene zvezde su skandaloznim porukama i skandiranjima još jednom pokazali svoje fašističko lice i koliko god puta tome svjedočili, nevjerovatno je da se i dalje dozvoljavaju ovakve poruke na sportskim manifestacijama.

izvor (SB)

Čitaj još:   Amina ćerka poznatog ex. fudbalera iz BiH plivačica za kojom zastaje dah... (foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more