IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRANICA KOSOVO- SRBIJA: Prijelaze Jarinje i Brnjak od jutros kontroliraju jedinice… (foto)

SPREMNI DA REAGIRAJU NA SVAKU ESKALACIJU: Na Kosovu se danas održavaju lokalni izbori…

PRIŠTINA: Kosovo, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 17.10.2021…09: 45… GRANICA KOSOVO- SRBIJA: Prijelaze Jarinje i Brnjak od jutros kontroliraju jedinice… (foto)

Kosovska policijska služba (KPS) od jutros kontroliše dva administrativna prelaze Jarinje i Brnjak nakon što su se povukli pripadnici Kfora, rečeno je u komandi Kfora u Prištini.

Iz Kfor su naveli da je odluka o povlačenju vojnika sa administrativnih prelaza u skladu sa dogovorom Beograda i Prištine o “relaksaciji” poslije dogovora o ukidanju mjera reciprociteta o registarskim oznakama.

“Dogovor da Kfor kontroliše prelaze važio je do jutros”, istakli su isto iz komande Kfora, i poručili da su kao treći stub bezbjednosti spremni da reaguju na svaku eskalaciju situacije.

Pojasnili su da administrativne prijelaze na sjeveru Kosova i to od jutros kontorlišu pripadnici KPS- a, “granične jedinice” i inspektori za različite oblasti zajedno sa carinskim službama.

Čitaj još:   JAKOV Milatović i ALEKSANDAR Raković će zajedno da se obračunaju sa Crnogorcima u ”Otvorenom Balkanu”! (foto)

Kfor će, kako su naveli, ostati u stalnoj koordinaciji sa bezbjednosnim službama iz Prištine.

Na Kosovu se danas održavaju lokalni izbori.

izvor agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more