IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ U SEVDAHU PJEVA: “Tamo daleko”… (foto, video)

Vučić, koga rijetko možete vidjeti u nekoj opuštenoj atmosferi, zapjevao je sa muzičarima pjesmu ‘Tamo daleko'…

SUBOTICA: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 18.10.2021…18: 45… VUČIĆ U SEVDAHU PJEVA: “Tamo daleko”… (foto, video)

Vučić u sevdahu ili ipak ne: U vinariji u Subotici zapevao „Tamo daleko“, danas sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom na ceremoniji i to na obilježavanja početka rekonstrukcije pruge.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio snimak na kome se vidi kako u jednoj vinariji zajedno sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem pjeva pjesmu “Tamo daleko”.

Vučić, zajedno sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom prisustvovao otvaranju radova na rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Subotica– Horgoš– Segedin.

„Srbin i Mađar – prijatelji i braća“

Vučić je na Instagramu objavio fotografiju i sa predsednikom Skupštine Vojvodine Ištvanom Pastorom, napravljenu na istom salašu.

Čitaj još:   MEDOJEVIĆ NAPAO DRITANA: "Ne lažite više javnost... "

„Srbin i Mađar– prijatelji i braća, sviraju i pevaju “Ðurđevdan“. A, iza toga sledi Vladislav Petković Dis: Ne marim da pijem…“, napisao je Vučić ispod fotografije…

Nakon ceremonije Vučić se fotografisao sa muzičarima.

“Viktora nisam slikao, a ja ne samo da se ne stidim već se ponosim i srpskim i mađarskim muzičarima, obostranim gostoprimstvom. Neka nama uvijek da živi prijateljstvo Srba i Mađara!”, napisao je Vučić uz objavu na svom nalogu “buducnostsrbijeav” na Instagramu…

izvor Nora.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more