IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI PLJAČKE U NIKŠIĆU: Radnik obezbjeđenja upucan u grudi, zapaljeno vozilo bilo sa bosanskim tablicama… (foto)

POLICIJA TRAGA ZA ČETIRI OSOBE… Radnik obezbjeđenja je direktno upucan u grudi, prilikom pljačke Pošte u Nikšiću, razbojnici su pobjegli džipom bosanskih registarskih oznaka, koji je policija kasnije pronašla zapaljen…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 20.10.2021…10: 55…DETALJI PLJAČKE U NIKŠIĆU: Radnik obezbjeđenja upucan u grudi, zapaljeno vozilo bilo sa bosanskim tablicama… (foto)

Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, ”Security Guard Montenegro”– firme koja pruža usluge fizičko tehničkog obezbjeđenja Pošte Crne Gore. 

Upucani radfnik je kako saznajemo, u teškom stanju i upućen je u KCCG na hitnu operaciju.

Kako Standard saznaje, razbojnici koji su jutros u Nikšiću oko 8.50 sati opljačkali Poštu, bili su naoružani automatskim puškama i pištoljima, odnijeli su veliku količinu novca, ranili radnika obezbjeđenja, a zatim pobjegli vozilom bosanskih registarskih oznaka koje su potom i zapalili.

Prema saznanjima našeg portala, odnijeta je velika količina novca, koji se nalazio u džakovima, koji je kako se pretpostavlja prethodno preuzet iz banaka, a namijenjen za isplate penzija.

Čitaj još:   DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA U TV APARAT: Vjerenica UPLAŠENA I U ŠOKU! (foto i video)

Očevici ističu da su se jutros u Nikšiću mogle vidjeti filmske scene i da su prilikom ovog događaja, prestravljeni građani i radnici ležali na zemlji.

POLICIJA TRAGA ZA ČETIRI OSOBE

Povodom oružane pljačke u Nikšiću oglasila se zvanično Uprava policije. 

Navode da policija intenzivno traga za izvršiocima razbojništva koji su jutros naoružani izvršili ovo krivično djelo i otuđili za sada neutvrđenu količinu novca.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvo u Podgorici a na licu mjesta se vrši uviđaj…

izvor Standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ANDREJ NIKOLAIDIS VIDI SVE NA SVOJ NAČIN: "Razrješenjem predsjednika Mila Đukanovića, lideri skupštinske većine žele uvesti Crnu Goru u vanredno stanje bez izbora" (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more