IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”ILI SRBIJA ILI MAFIJA”

Bilo mi je nelagodno zbog stida nekih policajaca koji su pokunjeno gledali u pod, dok se Dijana Hrkalović drsko prepirala sa nama, objašnjavajući nam da su nabildovani pripadnici klana Veljka Belivuka, angažovani da zastrašuju građane Lučana i nasrću na opozicionare, zapravo aktivisti SNS koji sprovode kampanju od vrata do vrata.

Nas je nazivala nasilnicima, huliganima i siledžijama, tvrdeći da će nas sve pohapsiti, zahtjevajući da je pustimo da radi svoj posao. Ali nesvikla da joj iko odgovori a kamoli protivurječi, ne vjerujući da ima ikoga ko se ne plaši nje i moći koja stoji iza nje, tu pred nama je doživjela nervni slom posle samo desetak pitanja koja smo joj uporno postavljali. Kako ju je samo još iste večeri na svim tabloidnim televizijama branio Aleksandar Vučić šef napredne mafijaške organizacije. Kao da mu je brat, pardon sestra rođena.

Sjeća se istorija na svojim tamnim stranicama još nekih koji su ne tako davno samo radili svoj posao. Uvjek u takvim situacijama, pa tako i sada, u vazduhu lebdi pitanje razumnih ljudi. Ko je Kerbere zla pustio sa lanca, ko je čuvare pakla doveo da brinu o bezbjednosti Srbije, ko je jahačima apokalipse osedlao konje? Ko je Baš Čelik naše bajke koja je odavno prerasla u horor priču, koji umjesto daj babo glavu, komanduje “daj, Dijana, njegovu glavu”…

Čitaj još:   ČETIRI MLADA ŽIVOTA UGAŠENA: Bili nerazdvojni, jedva su čekali ljeto, Sari, Tanji, Ivani i Miodragu nije bilo spasa, Maja jedina preživjela...

Pa isti onaj koji je nekoj drugoj glavi komandovao da Dijaninu glavu smjesti na sigurno, u Centralni zatvor, sve mjerkajući čije hapšenje bi mu nabacilo još koji promil podrške. Ovih dana svi viđeniji naprednjaci ne spavaju kod svojih kuća. Jer nisu sigurni da šef mafije nije odlučio da baš oni ne prave društvo Dijani, da analitičari i istraživači nisu uvjerili gazdu da baš oni vrede 0,2 odsto rejtinga.

Dolaze dani raspleta ove mafijaške sage. Na policiji je da slijede hrabri primjer inspektora Milenkovića i pohapse kriminalce, bez obzira na cijenu, ili da podjele sudbinu Dijane Hrkalović i naredbodavca zla, Aleksandra Vučiča, koji će se na optuženičkoj klupi sa Dijanom i ekipom dogovoriti ko je za šta odgovoran.

Policiji i pripadnicima bezbjednosnih službi je najvažnije da ne zaborave kakave je bila sudbina Radeta Markovića, Frenkija, Jovice Stanišića, Legije i mnogih drugih koji će u Zabeli sačekati one koji i dan danas slave 5. oktobar, jer su tog dana izbjegli dugogodišnju robiju. A na građanima je da odluče:

Čitaj još:   STEŽE SE OBRUČ OKO VUČIĆA: ZBOG SINA I BRATA RIJEŠIO SE DIJANE, SADA ŽELI SKINUTI I MINISTRA JER SVE ZNA...

Ili Srbija ili mafija!

autor: Srđan Milivojević 

izvor: direktnors

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more