IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšena jedna osoba u Hercegovini, zbog oružane pljačke pošte u Nikšiću… (foto)

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga od juče za izvršiocima razbojništva, a da je u mjestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišteno u izvršenju ovog krivičnog djela…

BILEĆA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak,21.10.2021…09: 16… POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšena jedna osoba u Hercegovini, zbog oružane pljačke pošte u Nikšiću… (foto)

Stojan Albijanić iz Bileće uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački koja se juče dogodila u Nikšiću, a u kojoj je od posljedica ranjavanja život izgubio radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, prenose mediji u regionu.

“Pripadnici PU Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, obavili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi S.A., te tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela Razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću u Crnoj Gori”, rečeno je iz PU Trebinje.

Čitaj još:   VATRENI OKRŠAJ U SARAJEVU: U pucnjavi ranjen brat poznatog sarajevskog muzičara...

Do oružane pljačke došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili čuvara Ljubišu Mrdaka, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Mrdak je preminuo od posljedica ranjavanja.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu i za sada se ne zna koliko su novca odnijeli. Mediji prenose da se radi o oko 400.000 eura.

Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate penzija. (S.Đ.)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more