IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DODIKOM: “Razgovarali smo o SPAJANJU SRBIJE I RS…”

– Molio sam Dodika da uradimo neke stvari brže, a onda ću reći i šta je Dodik tražio od nas. Razgovarali smo o razvoju infrastrukture, i o spajanju Srbije i Srpske i Srbije i BiH. U skladu sa tim očekujemo do kraja godine potpisivanje komercijalnog ugovora o izgradnji auto- puta od Sremske Rače do Bijeljine. To je velika stvar kako za RS tako i za BiH- rekao je predsednik.

“Razgoravali smo o svim temama, imali smo opsežne pripreme za današnji sastanak, predsjednik Dodik me obavestio o onome što se zbiva u Republici Srpskoj i BiH, izjavio je Aleksandar Vučić nakon sastanka sa Dodikom.

Vodili smo razgovor o spajanju Srbije i Srpske i Srbije i Bosne i Hercegovine, očekujemo do kraja godine potpisivanje ugovora o izgradnji autoputa od Sremske Rače do Bijeljine.

– Molio sam Dodika da uradimo neke stvari brže, a onda ću reći i šta je Dodik tražio od nas. Razgovarali smo o razvoju infrastrukture, i o spajanju Srbije i Srpske i Srbije i BiH. U skladu sa tim očekujemo do kraja godine potpisivanje komercijalnog ugovora o izgradnji auto-puta od Sremske Rače do Bijeljine. To je velika stvar za RS tako i za BiH- rekao je predsednik.Vučić kaže da je sa Dodikom razgovarao i o ekonomskoj situaciji, pogotovo o nestašicama električne energije.

Čitaj još:   DETALJI KRVAVOG PIRA U GRADAČCU: Mete monstruma Nermina- supruga NEVZETA, otac i sin (turski državljani)... (foto)

– Mi smo već razgovarali sa Orbanom o izgradnji nuklearne elektrane u Pakšuu, i spremni smo da budemo manjinski vlasnik, kako bismo osigurali našu energetsku bezbednost, posebno zbog našeg snaženja privredne aktivnosti.

izvor: SB

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

DODIK PRITISNUT UZ ZID, KOMANDANT NATO ŠTABA MU PORUČILA…

Brigadni general Marti Bisel, komandant NATO štaba u Sarajevu, preuzela Read more