IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STEŽE SE OBRUČ OKO VUČIĆA: ZBOG SINA I BRATA RIJEŠIO SE DIJANE, SADA ŽELI SKINUTI I MINISTRA JER SVE ZNA…

Bivši pripadnik Odjeljenja za tajno praćenje u MUP-u Srbije Milan Dumanović, izjavio je u poznatoj emisiji “Utisak nedelje” na televiziji Nova S da je Dijana Hrkalović bila izbor Aleksandra Vučića jer je ona u MUP došla prije tadašnjeg ministra policije, a sad odbrane Nebojše Stefanovića.

Dumanović navodi da je Hrkalović bila prvi čovjek SNS-a i Vučića u policiji i da provladini mediji potenciraju da je ona Stefanovićev kadar kako bi zaštitili Vučića. Dalje navodi i da je Hrkalović postala i evropski problem, kao i da su strane policijske službe smanjile kontakt s njom, upravo zbog nepovjerenja koje su imali prema srbijanskim službama.

Dumanović je to izjavio nakon što se već sedmicama u provladinim medijima govori i piše da je bivša državna tajnica u MUP-u Dijana Hrkalović kadar navedenog Nebojše Stefanovića.

  • Hrkalović je vodila ministarstvo, a ne ministar Stefanović. Ona je imenovala radne grupe, ona je praktično držala to ministarstvo do svog odlaska 2019. i ona je sarađivala s Aleksandrom Vučićem, i sve što je ona radila, znao je i Vučić. Tako da je ona bila prvi čovjek Srpske napredne stranke i Vučića u policiji – rekao je Dumanović za Nova S.
Čitaj još:   DPS danas kreće u zvaničnu kampanju bojkota popisa: BOJKOTUJ PREVARU, spriječi krađu!

Na pitanje zašto provladini mediji uporno govore da je Dijana Hrkalović kadar Nebojše Stefanovića, Dumanović tvrdi da to rade kako bi zaštitili Aleksandra Vučića.

  • Svi mediji su saznali 2020. i ove godine čime se bavila Dijana Hrkalović, i onda između Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, izabralo se da se žrtvuje Stefanović, i njegova uloga, a da se nikako ne dovede Hrkalović u dodir sa onim ko je stvarno bio njoj šef, a to je Vučić – govori Dumanović te objašnjava da je Hrkalović morala otići zbog stranih službi…
  • To što je Hrkalović sarađivala s kavačkim klanom se više nije odvijalo samo na teritoriju Srbije i Crne Gore, već i evropskih zemalja. Hrkalović nije postala samo regionalni, već u jednom dijelu i blaži evropski problem, zbog toga što su pripadnici ta dva klana počeli svoje mafijaške obračune vršiti čak i u Austriji i Njemačkoj. Još je zanimljivo što je pri samom njenom kraju, kada je ona bila, međunarodna suradnja srpske policije, sa stranim policijskim službama, smanjena na minimum, upravo zbog nepovjerenja koje su imali prema našim službama – pojašnjava Dumanović.

Dijana Hrkalović bila je povezana s klanom Velje Nevolje, a time i s kavačkim klanom, jednim od najgorih klanova organiziranog kriminala na ovim prostorima.

Čitaj još:   VIRUS U NALETU: Vučić otkazuje sve predizborne mitinge...

izvor: hajat.ba

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more