IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK: CRNOGORSKA i SRPSKA misica pokazale DVOGLAVOG ORLA (foto)

Fotografija na kojoj crnogorska misica Una Mugoša Miss Intercontinental Montenegro 2021 i srpska misica Valentina Petrović (21) Mis Interkontinental Srbija, pokazuju dvoglavog orla mnoge je iznenadila i to negativno.

Sporni potez označava “Veliku Albaniju”.

UNA MUGOŠA U CRNOJ HALJINI

Kako je slika dospjela u javnost?

Fotografiju je objavila Frontina Gaši, predstavnica Albanije na pomenutom takmičenju, a inače, sudeći po podacima koji se mogu pronaći o njoj, djevojka je rodom sa Kosova i Metohije.

Na fotografiji poziraju Valentina, Besa Ćitaku (predstavnica Kosova), Una Mugoša (predstavnica Crne Gore) i Frontina Gaši.

Za sada nema komentara od Une Mugoše koju je naša redakcija kontaktirala, dok je Valentina povodom skandalozne slike dala saopštenje za srbijanske medije.

U saopštenju na Instagramu, Petrovićeva je, između ostalog, navela sljedeće:

Čitaj još:   ČANAK: NOVA VLAST PRODAJE CRNOGORSKI INTERES RUSKOM KUPCU

U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored djevojaka i djevojke su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost.

Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici, koji su zbunjeni zbog nastale fotografije, moje nepromišljenosti i upadanja u zamku tuđe loše namjere – navela je Valentina.

izvor: standard.me