IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EPIDEMIOLOG: Nastaće takva varijanta korone da ni vakcinisani neće biti zaštićeni… (foto)

U Studentskoj poliklinici iz nedelje u nedelju je sve gora situacija i sve više zdravstvenih radnika u u toj ustanovi oboleva od korone…

BEOGRAD: Srbija, Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 30.10.2021… 09: 16… EPIDEMIOLOG: Nastaće takva varijanta korone da ni vakcinisani neće biti zaštićeni… (foto)

Epidemiolog u Studentskoj poliklinici Mila Paunić izjavila je danas da će i to da korona virus stalno mutira da će, ako se ne vakciniše dovoljan broj ljudi, stvoriti takva varijanta virusa da ni vakcinisani neće više biti zaštićeni.

Kako je Paunić rekla za RTS, u Studentskoj poliklinici iz nedelje u nedelju je sve gora situacija i sve više zdravstvenih radnika u u toj ustanovi oboljeva od korone.

„U poliklinici je sve manji broj lekara i medicinskh sestara. Sve je veći broj oboljelih, ne pamtim da je u bilo kom talasu bio ovoliki pritisak“, naglasila je ona.

Paunić je kazala da protekle nedelje obavljeno više od 420 prvih pregleda, dok je kontrolnih bilo više od 1.000.

Čitaj još:   U španskoj luci "Alhesiras" zaplijenjeno osam tona kokaina... (foto, video)

„Još ne mogu shvatiti zašto mladi ne žele da se vakcinišu. Postkovid postaje veliki problem čak i za mlade koji su imali blagu kliničku sliku“, istakla je ona...

izvor Danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more