IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DALILIN OTAC SE PONOVO ODREKAO ĆERKE: Od BRUKE i SRAMOTA ne smije da ulicu da izađe, zatvorio joj vrata od kuće, ostaje na ULICI! (foto, video)

David otkrio je detalje iz porodice Mujić, koji se Dalili neće svidjeti…

NOVI SAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 01.11. 2021… 07: 46…  DALILIN OTAC SE PONOVO ODREKAO ĆERKE: Od BRUKE i SRAMOTA ne smije da ulicu da izađe, zatvorio joj vrata od kuće, ostaje na ULICI! (foto)

DALILIN OTAC SE PONOVO ODREKAO ĆERKE ZBOG NJENIH POSTUPAKA ONA NEMA GJDE DA SE VRATI…

Otac Dalile Dragojević od bruke i sramota zbog onoga što je njegova ćerka priredila njenoj porodici ne smije da izađe na ulicu, bar tako tvrdi David Dragojević, brat Dejana Dragojevića, koji trenutno proživljava veliku bol zbog javne prevare njegove supruge.

David je u emisiji ,,Primejera” otkrio sve o razgovoru Gorana Dragojevića i Dalilinog oca, te je istakao da se neće lijepo provesti zbog bruke koju je ona priredila na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Naime, poznato je da je Dalila jedva uspjela da povrati kontakt sa njenim ocem, koji se nje odrekao prije nekoliko godina, a izgleda da će zbog njene bruke ponovo učiniti isto.

Čitaj još:   PUTIN I NAREDNI POTEZ: Ukrajina sama ne može protiv Rusije, spajanje pripojenih regija, jedan grad mu je problem... (foto, video)

David je istakao i da nakon što se rijaliti ,,Zadruga 5” bude završio, Dalila neće imati gdje da ode, jer su joj sva vrata zatvorena. 

 Znam da se tata čuo sa njenim ocem, čovek je van sebe, plače i ne može na ulicu da izađe. Dalila vrlo dobro zna da se njen otac nje odrekao zbog nekih manjih stvari, a tek ovo… Ne znam šta će tu biti. Ona nema gde da se vrati posle ovoga– tvrdio je Dragojević…

izvor Republika.co

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more