IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. novembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan se troši, Bik mašta o Ribi i Raku, Blizanci razočarani, Lava ljubomoran, Djevica izolovana, Vaga u nezgodnoj situaciji, Škorpija dominantna, Strijelac u punoj formi, Jarac želi sigurnost, Vodolija hladna. Ovo je dnevni horoskop za 03. novembar 2021. godine.

OVAN ( 20.3.-21.4 )

LJUBAV: Pritisak polako popušta, i ponovno se osjećate slobodnije i kreativnije. Iako ste svjesni da je dobar dio pritiska bio uzrokovan vašim trošenjem vremena na poslovne aktivnosti, malo zamjerate partneru što vas nije više podržao.
POSAO: U finansijskom smislu, nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da riješite neka imovinska pitanja.
ZDRAVLJE: Bez većih poteškoća.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Osjećat ćete se kao da vas je neko pustio s lanca, pa pripazite malo kuda se zalijećete. Ipak, uz malo koncentracije, svi planovi koje ste imali za privatni život, počet će se razvijati onako kako želite. Stoga, budite dosljedni i provedite ih upravo na način kako ste zamislili. Sretno!
POSAO: Očekuje vas napredovanje na poslovnoj ljestvici. Neko će nagraditi vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve.
ZDRAVLJE: Odlično!

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Šarmirali ste sve koje ste trebali, saznali sve što možete, i sad je vrijeme za djelovanje. Napokon ste u poziciji da posložite ljubavni život onako kako vam odgovara i nemojte ispustiti priliku koja vam se pruža na dlanu. Budite onakvi kakvi jeste – zabavni, dragi i šarmantni, i sve što želite past će vam u krilo.
POSAO: Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u djelovanju, potencijalno predstavlja vaš glavni adut. Očekuju vas uspješni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj ljestvici i nove mogućnosti. Trudite se.
ZDRAVLJE: Stres popušta.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Generalno gledano, fokus života će vam se prebaciti s javnog na privatno, dajući vam više vremena za razmišljanje. To vam trenutno jako odgovara, jer imate dosta toga za riješiti sa sobom. Vrijeme je da sredite glavu i postavite odnose na način koji vam najviše odgovara, jer inače nećete biti u mogućnosti realizirati sve planove.
POSAO: Nova poslovna strategija može da vam obezbijedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar saradnički odnos. Prihvatite aktivnu ulogu i izbjegavajte rivalstvo s kolegama.
ZDRAVLJE: Moguće manje ozljede.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Otvorit će vam se oči i shvatit ćete koja ste si ograničenja sami nametnuli i na taj način onemogućili napredak u ljubavnom životu. Nemojte trošiti vrijeme lupajući se po čelu, već zasučite rukave i krenite popravljati sve gluposti koje ste uspjeli napraviti dok niste bili svjesni što radite i kakvu to štetu izaziva.
POSAO: Nakon velikog zalaganja uslijedit će i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. Potrudite se da završite sve važnije poslove koji će vam obezbijediti bolji društveni status ili različite olakšice. Očekuje vas i poslovno-finansijska satisfakcija.
ZDRAVLJE: Pazite na disajne puteve.

Čitaj još:   ADVOKAT MUSA DAMATI: "Kosovo ima dovoljno dokaza da tuži Srbiju za genocid" (foto, video)

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Bilo bi krajnje vrijeme da otvorite oči i suočite se sa situacijom u kojoj se nalazite. Znajte, niti jedan problem nije toliko velik da se ne može riješiti. Samo, kod vas ih ima malo previše. Stoga, redom, jedan po jedan, bez preskakivanja, i situacija u vašem ljubavnom životu će se popraviti vrlo brzo.
POSAO: Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Očekuju vas pozitivne promjene. Sretno!
ZDRAVLJE: Stres vas “izjeda”.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Osjetit ćete da možete puno efikasnije upravljati svojim vremenom i energijom, što je zapravo ključno u procesu ispravljanja pogrešaka koje ste činili u proteklom periodu. Napokon ćete imati vremena za sebe i partnera, stoga ga dobro iskoristite!
POSAO: Očekuje vas prilika za profesionalnim usavršavanjem. Važno je da se angažujete na primjeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje.
ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Osoba koja vam u zadnje vrijeme pruža najviše podrške zaslužila je da joj posvetite dužnu pažnju, a radi se, naravno, o partneru. Budite svjesni koliko dobra vam dolazi s te strane, pa se i ponašajte u skladu s tim, jer vam to ne ide baš uvijek od ruke.
POSAO: Očekuju vas uspješni rezultati na različitim stranama. Potrebno je da uspostavite nove kriterije vrijednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom.
ZDRAVLJE: Manje ozljede ruku i nogu.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Veze, partnerstva i kontakti bilo koje vrste postaju sad vaš glavni fokus. Bitno jednostavnije i bolje ćete komunicirati s voljenom osobom, što će brzo ublažiti tenzije koje su se razvile posljednjih mjeseci. Razmišljat ćete o svom životu, kuda idete i koji su vam zapravo ciljevi, a usput ćete morati i odlučiti s kim to sve raditi.
POSAO: Očekuje vas niz korisnih susreta. Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i provjeru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivan posao. Sretno!
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Čitaj još:   VUČKO LUDI: Upoređuju ga sa Gebelsom, šta je razlog...

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Otresite prašinu sa šešira, izglancajte plesne cipelice i počnite malo više vremena posvećivati sebi i uživanju u društvu koje vam najviše odgovara, tj. u ljubavi. Na taj ćete način, osim odmora, dobiti i dodatnu energiju koja će vam definitivno trebati u poslovnom segmentu života.
POSAO: Moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Očekuju vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za profesionalnu nesigurnost. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Ne baš sjajno.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u romantičnu sliku. Prijat će vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi i slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Zablistat ćete u ljubavnoj romansi! Uživajte!
POSAO: Potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspješno možete da ostvarite. Sretno!
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Dileme koje imate o sebi i svojim mogućnostima, podijelite s bliskom osobom, jer će to biti najbolji način da bacite dovoljno svjetla na probleme koji vas muče. Uz pomoć partnera i okoline pronaći ćete rješenja za mnoge probleme.
POSAO: Pojačajte inicijativu kako biste riješili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Zapamtite da uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Kanite se eksperimentiranja!
ZDRAVLJE: Odlično.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more