IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEPOŠTOVANJE: Krivokapića u SRBIJI DOČEKAO potpredsjednik Vlade u FARMERKAMA

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić stigao je u Beograd, gdje će boraviti dva dana te se sastati sa tamošnjim zvaničnicima.

Krivokapića je u Beogradu dočekao ministar poljoprovrede Srbije Branislav Nedimović.

Podsjetimo, on će se sjutra sastati s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i predsjednikom Narodne skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, Sonja Biserko danas je komentarišući posjetu kazala da Beograd nema veliko poštovanje za Krivokapića s obzirom na njegov dosadašnji rad. 

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Bojan Zeković osvrnuo se na doček premijera Zdravka Krivokapića na aerodromu u Beogradu, gdje ga je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede te zemlje Branislav Nedimović, dočekao u farmerkama, bez kravate.

Zeković je uporedio doček premijera sa tim kako je Krivokapić “postrojio pola Vlade da dočeka dva kašeta vakcina” iz Srbije.

Čitaj još:   JELENA BOROVINIĆ BOJOVIĆ, MINISTARKA SMRTI: Antitijelo Zdravka Krivokapića...

“Zdravko Krivokapić je postrojio pola Vlade Crne Gore da dočekaju dva kašeta vakcina, a predsjednika Vlade Crne Gore u zvaničnu posjetu Republici Srbiji dočekuju u farmericama. Krivokapiću ne brukate se samo u lično ime”, naveo je Zeković na Tviteru.

izvor:Antena M

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more