IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PA, ŠTA?! Žurke preselili u tržne centre- KORONA radi od 22 sata… (video)

Vlast je udarila zabranu koroni u 22 časa, tako da se ovaj virus ne pojavljuje ranije. Isto tako, ova opaka bolest neće zaposjesti organizam mladih osoba, jer kovid-19 ne ulazi na vrata tržnih centara koji slave rođendane i prave žurke za ogroman broj posjetilaca. Naravno, da je ovo sve suprotno od onog šta se dešava.

Posjetioce “najvećeg i najljepšeg tržnog centra u ovom delu Evrope”, kako je Aleksandar Vučić krstio TC “Galeriju Beograd”, na prvom rođendanu zabavljali su “Leksington bend” i Sergej Ćetković, a kako se može vidjeti na snimku, malo ko se pridržavao epidemioloških mjera.

No, kao da je to važno ako nekom donosi političke poene i diže rejting. I dok nekadašnja koleginica članova Belivukovog kriminalnog klana, Sandra Božić, optužuje Dragana Đilasa i Mariniku Tepić da žrtvuju ljude tokom epidemije koronavirusa, u prestonici se organizuje proslava u zatvorenom na dva stejdža, sa više stotina ljudi, uglavnom mlađih. I danima se reklamira žurka, čak i na preskupim bilbordima u centru grada.

Čitaj još:   U SRBIJI, SUBOTA CRNJA OD "CRNOG PETKA”: Najviše mrtvih do sada...

A gdje da se ne obilježi prvi rođendan ostvarenja Vučićevog sna – tržnog centra koji će lakom zabavom i komercijalnim sadržajem zadovoljavati potrebe raje (i s punim i praznim džepovima), kako ne bi razmišljala ko je predvodi.

I ovde se pokazala sva besmislenost institucije zvane Krizni štab, koja uvodi propusnice isključivo za ugostiteljske objekte od 22 sata, jer je poznato da tada korona počinje sa radom, pa je zabavljanje masa premješteno u tržne centre, gdje korona, inače, ne zalazi. To su ljudi, za koje Božićeva tvrdi da treba da budu uzor i da ih svi slušamo.

A kad se broj zaraženih i umrlih vine u visine, za to će, naravno, biti krivi opozicija i građani, ko bi drugi. A stručnjaci iz Kriznog štaba će i dalje Vladu pozivati da pooštri mjere, i na isti način kao do sada učestvovati u farsi koju nam priređuju vlastodršci i megafon Ana Brnabić.

izvor: Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more