IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆU SE SMIJE CIJELA REGIJA: Na samitu u Glazgowu PREDSJEDNIKU SRBIJE držao govor u gotovo praznoj sali… (foto)

Tokom njegovog obraćanja, koje je prenio i javni servis Srbije RTS, u sali je bilo svega nekoliko zainteresovanih za “poruke” Vučića…

GLAZGOW: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 03.11. 2021… 17: 56… VUČIĆU SE SMIJE CIJELA REGIJA: Na samitu u Glazgowu PREDSJEDNIKU SRBIJE držao govor u gotovo praznoj sali… (foto)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nerijetko ističe kako ima značajan ugled u svijetu. No, ako ćemo suditi o tome nakon njegovog nastupa na konferenciji o klimatskim promjenama Ujedinjenih nacija (COP26) u škotskom Glasgowu, teško da je to istina.

Tokom njegovog obraćanja, koje je prenio i javni servis Srbije RTS, u sali je bilo svega nekoliko zainteresovanih za “poruke” Vučića. Režimski tabloidi u Beogradu su istakli u svojim izvještajima kako trebaju biti “ponosni kakvog predsjednika imaju jer je odbrusio svima”. Pitanje za milion – kome je to odbrusio Vučić u praznoj sali?

Čitaj još:   STRAVA I ŠOK: Pronađeno beživotno tijelo u Podgorici, policija radi na identifikaciji... (foto)

A evo kako sala izgleda kada govori britanski premijer Boris Johnson (lijevo, a kako kada govori predsjednik Srbije Aleksandar Vučić (desno): 

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more