IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZEKOVIĆ: Misle da se njihovo LICEMJERSTVO i zloupotrebe ne vide kada se zavuku ISPOD MANTIJE…

Vlast i politička većina generalno u prethodnih godinu dana uspjeli su razočarati one koji od njih nijesu očekivali preko elementarne političke razumnosti i poštovanje zakona.

Zbog očiglednog neznanja, poslušništva, ali i preuzetih obaveza, nemanja ničeg zajedničkog osim neprijatelja i gazde, doveli su državu do potpunog kolapsa, ocijenio je u razgovoru za Standard potpredsjednik Socijaldemokratske partije Bojan Zeković.

Zeković ističe da je Vlada u raspadu, sa podrškom svega par od ukupno 81 poslanika, dok premijera svako malo ministri demantuju i optužuju za nezakonitosti. Rezultati su, prema njegovom mišljenju, porazni, od zdravstvene do ekonomske situacije.

”Imamo enorman rast broja nezaposlenih, a Izvještaj o napretku je nikada gori. Parlament je od odbijanja razgovora sa opozicijom, došao u fazu da ni parlamentarna većina ne razgovara između sebe. Jedine aktivnosti su “šminkanje” enterijera…

Zbog takvog ponašanja Evropska komisija ocjenjuje da je aktuelni saziv “bez presedana”. Vrhovni sud je bez 2/3 sudija, Državno tužilaštvo u vd stanju, Ustavni sud blokiran, Sudski savjet i Tužilački savjet nefukcionalni. Oni koje Ustav obavezuje na dijalog oko pravosuđa, ne pokazuju ni mrvu sistemske odgovornosti, već su zaokupljeni dodvoravanjem popovima i partijskim grabežom”, kazao je Zeković u razgovoru za Standard.

Čitaj još:   RAŠKO Konjević: Tražimo kontrolno saslušanje Krivokapića, zbog tvrdnji da mu se spremalo HAPŠENJE... (foto)

Kako dodaje, od priče o prevazilaženju podjela došli smo u situaciju da su one nikada izraženije.

”Od razložnih kritika loših praksi i zloupotreba bivše vlasti došli smo u situaciju da su nekadašnji kritičari takvo ponašanje ne samo usvojili, već u svojoj gladi učinili još gorim. Umjesto lošeg DPS-a dobili smo gore kopije nazadnih uvjerenja, koji misle da se njihovo licemjerstvo i zloupotrebe ne vide kada se zavuku ispod mantije”, kazao je Zeković.

izvor: standard.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more