IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić tvrdi da nije znao da je sin Danilo bio „PERSONA NON GRATA“ u Crnoj Gori?

Iz Uprave crnogorske policije saopšteno je da je revidirana lista stranaca kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru, i da je sa nje skinuto 18 osoba, među kojima je Danilo Vučić.

Predsjednik Srbije je negirao navode pojedinih medija da je njegovom sinu bilo zabranjeno da uđe u našu državu zbog bliskosti jednom kriminalnom klanu koji deluje i u Crnoj Gori i u Srbiji.

„Nijesam bio obaviješten da mu je zabranjen ulazak. Nikada nijesam dobio zvanično objašnjenje niti ja, niti on. Željeli biste da kažete da nije iz čistog hira, da je, kao što pišu neki mediji, zbog veze sa kriminalnom grupom, e pa nije. Moguće da je zato što je dva puta prisustvovao litijama u Crnoj Gori, ili da neko kaže kako se ponašaju prema predsjedniku Srbije“, rekao je Vučić na konferenciji za medije.

Čitaj još:   JEZIVA SCENA NA VIDIKOVCU! MANIJAK POKUŠAO DA OTME DJETE USRED BIJELA DANA: "Dođi ovamo iza ćoška"- prestravljena majka sve gledala... (foto)

Ovaj postupak, kako je rekao, najviše govori o onima na političkoj sceni Srbije i Crne Gore i njihovim medijskim pomagačima.

Osvrćući se na priču o progonu porodice premijera Zdravka Krivokapića, Vučić je rekao da nikome od njih nikada nije bio zabranjen ulazak u Srbiju.

„Oni su uvijek dobrodošli ovdje“, poručio je Vučić.

izvor: kodex.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more