IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDOMIR JOVANOVIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: „Oni su najveće pi**e, Aleksandar Vulin da se ubije zbog…“

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović napao je protivnike vakcinacije i rekao da ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin “treba da se ubije” zbog toga što policija nije reagovala na protest ispred zgrade u kojoj živi epidemiolog Predrag Kon.

Jovanović je u sinoćnoj emisiji Hit Tvit rekao da je bio užasno tužan kada je ispred stana u kome živi doktor Kon vidio antivaksere koji su epidemiologa nazivali „Mengele“.

“Bio sam užasno tužan kada sam video šta se desilo doktoru Konu. Nije on prva osoba kome dolaze pred kuću. Ja se vama divim gospodine kako ste to izneli, užasno mi je žao što je takva slika otišla iz ovog grada u kom ima mnogo više pristojnog sveta, nego ovakvih budala. Ja posle Covida nisam mogao da dišem i otišao sam dva meseca u Grčku. Ja bih bio mnogo manje tolerantan, nego što je to današnja vlast”, rekao je Jovanović.

Čitaj još:   Svi “SRPSKI SVETOVI” Vulina: ''VUČİĆ PREDSJEDNIK SVIH SRBA''

Komentarišući reakciju policije na taj događaj izjavio je:

“Znate šta, naša policija može sve. Nek’ se Vulin ubije. Ti ljudi su morali da budu sankcionisani.”

Sjećajući se svoje borbe s Covidom-19, još jednom je napao protivnike vakcinacije.

“U crvenoj zoni smo isti, onako goli izbodeni. Pri čemu, i tu grešim. Nismo svi isti. Najveće pi**e su antivakseri. Oni kukaju i tad ne pitaju lekara šta mu je u listi i koji mu lek daje”, izjavio je Jovanović.

izvor: SB

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   "IMA NAS": MARKO Milačić demonstrantima pokazao tri prsta, isti skandiraju "Izađite izdajice na ulice Podgorice" (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more