IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Navijači reprezentacije “Ultra CRNA GORA”odgovorili: Na tribini đe smo mi neće stajati niko ko nas naziva fašistima

Navijači fudbalske reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” oglasili su se saopštenjem povodom sinoćnjeg incidenta kada je generalni direktor Javnog servisa Boris Raonić izbačen sa tribine uoči meča Holandija-Crna Gora.

Kako navijači poručuju iako se nerado javljaju i komentarišu individualne incidente, moraju odgovoriti prije nego na njih krene ”parapolitička hajka”.

”Ne śekira nas što se uzrujao Raonić i ovaj kleronacionalistički krug dvojke oko njega, već iskrenim crnogorskim patriotama dugujemo objašnjenje.

Naš bivši prijatelj i saputnik na gostovanjima Raonić je jednog od nas klasičnim špijunskim aktivnostima prijavio kod inostranog poslodavca i ostavio njega i porodicu bez ljeba, koristeći se, pazite sad, ikonografijom tribine na kojoj je nebrojeno puta stajao na gostovanjima.

Što je uradio: poslao slike zastava crnogorskoga viteza Krsta Zrnova

optužujući momka da pripada fašistima u CG, navijačima huliganima i da kao podržavalac te ideologije ne može raditi za inostranu firmu. I to se desilo prije gotovo godinu, povod je bila njihova prepiska na društvenim mrežama i od tada niko tog junaka fb statusa nije dirao niti će”, poručili su navijači.

Kako dodaju, na tribini gdje su oni neće stajati neko ko ih naziva fašistima.

”Na tribini đe smo mi neće stajati neko ko nas naziva fašistima a simbole CG otpora naziva ratnim zločincima pa ni direktor javnog servisa a zapravo denuncijator i klasični špijun koji podmeće ljudima i koristi najniže moguće oblike opanjkavanja da našu sabraću ostavlja bez posla. Za sve ovo imamo pregršt dokaza, od mailova do poruka, prepiski i fotografija”, poručuje se u reagovanju.

Čitaj još:   DRAMA U VENECIJI: Evakuišu ljude, voda do struka... ( VIDEO )

Oni poručuju da djecu Raonića niko nije dirao kao ni da u trenutku kada su mu prišli, djeca nisu bila prisutna.

”Ne bi od ovoga ništa bilo da se on ne krije iza đece i njihove traume, i navodno javne funkcije, a đeca mu kada smo mu prišla nijesu bila tu no ušla, i niko ga nije prstom takao no je malo glasnije “zamoljen” da napusti tribinu. Svi koji smo mu prišli, nas nekoliko smo roditelji i imamo makanje doma i znamo kako bi postupali da nam neko đecu maltretira. Zato je to za đecu bezocna laž. Nije crnogorski sakrivat se iza traume đece koja nijesu bila tu, a tuđu đecu ostavljat bez ljeba i lagat bezočno. No, svako u svoj vakat i oko svoga vagana”, ističe se u reagovanju.

Uostalom, pitaju navijači, što će Raonić na tribinu sa fašistima i pod fašističkim simbolima?

” Dođe, uslugu smo mu učinjeli.

Sa nama, kao smo je dosad išao, iz gore navedenog, niti može niti će – ne Raonić no bilo ko koristi svete CG simbole i likove u negativnom kontekstu i nas naziva fašistima.

Čitaj još:   STVARNO GODINE NISU VAŽNE: Bivši muž Tereze Kesovije ljubi 42 godine mlađu kao i Bebek, Kalember, Novković...

Sa ovim završavamo bilo kakvo dalje dopisivanje. A kako nas je još sinoć prijavio u policiju, sve ovo ćemo iznijeti u javnost kad za to dođe vrijeme i kad nas nadležni pozovu”, zaključuje se u saopštenju.

izvor: analitika.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more