IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAD NEGATOR GENOCIDA POMINJE HITLERA: Radunović ponovo vrijeđa rukometašice

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović nastavio je da napada naše sportistkinje da su igračice Demokratske partije socijalista. Ovaj put je, čini se, otišao korak dalje, pa je “zlatne lavice”, koje su Crnoj Gori donijele pregršt medalja sa najznačajnih sportskih takmičenja, izjednačio sa njemačkim sportistima koji su u nacističkoj Njemačkoj salutirali Adolfu Hitleru.

“Kako mi je uopšta palo napamet da su “zlatne lavice” DPS agitatorke? Vjerovatno sam jedini čovjek u Crnoj Gori koji je to zaključio… A, sad ozbiljno…Vjerovatno od vremena kada su sportisti u Njemačkoj salutirali Fireru, nije bilo sličnog primjera odanosti diktatoru i njegovim političkim potrebama. Pjevale su, oblačile majice s propagandnim porukama, fotografisale se za bilborde, pravile performanse na parketu prije ili poslije mečeva….A, država je sipala šakom i kapom. Iako u cijeloj zemlji ima samo nekoliko ženskih rukometnih klubova, bile su među najbolje plaćenim igračicama u Evropi”, naveo je Radunović na svom Facebook profilu.

A onda je dodao.

“Zlatne lavice”, imale ste vrhunske sportske rezultate i na tome vam svaka čast. Ali, dale ste veliki doprinos da podjele u Crnoj Gori budu veće. Bile ste voljni saučesnik u promovisanju diktature. Nažalost, po tome ćete bile upamćene, više nego po sportskim uspjesima.

Kako mi je uopšta palo napamet da su “zlatne lavice” DPS agitatorke? Vjerovatno sam jedini čovjek u Crnoj Gori koji je to zaključio…😃A, sad ozbiljno…Vjerovatno od vremena kada su sportisti u Njemačkoj salutirali Fireru, nije bilo sličnog primjera odanosti diktatoru i njegovim političkim potrebama. Pjevale su, oblačile majice s propagandnim porukama, fotografisale se za bilborde, pravile performanse na parketu prije ili poslije mečeva….A, država je sipala šakom i kapom. Iako u cijeloj zemlji ima samo nekoliko ženskih rukometnih klubova, bile su među najbolje plaćenim igračicama u Evropi. “Zlatne lavice”, imale ste vrhunske sportske rezultate i na tome vam svaka čast. Ali, dale ste veliki doprinos da podjele u Crnoj Gori budu veće. Bile ste voljni saučesnik u promovisanju diktature. Nažalost, po tome ćete bile upamćene, više nego po sportskim uspjesima.

Čitaj još:   APEL PAPA FRANJE: "U ime Boga, ZAUSTAVITE MASAKR!" 

izvor: http://portalluca.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more