IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMOTA ZVANA Ana Brnabić: Postala gori Vučić od Vučića… (foto, video)

Agresija predsednice srpske vlade do te mjere je narasla da, ironično, njen šef Aleksandar Vučić u odnosu na nju sve češće dijeluje kao pacifista…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, četvrtak, 18.11.2021… 00,32… SRAMOTA ZVANA Ana Brnabić: Postala gori Vučić od Vučića… (foto)

Premijerka Srbije Ana Brnabić uspjela je u kratkom vremenskom periodu da pređe put od “stručnog kadra” i tehnokrate, čiji je zadatak digitalizacija Srbije, do naprednjačkog kerbera spremnog da rastrgne svakog ko joj nije po volji. 

Da prevaziđe Vučića u njegovoj omiljenoj disciplini, koja se ogleda u bahatom odnosu prema okruženju, medijima i političkim protivnicima, kao i u konstatnom iznošenju laži i manipulacijama, u stanju je samo neko ko je prirodan talenat. Ana Brnabić očigledno jeste talentovana.

Neka brža, jača i bolja Ana Brnabić

U nekoliko navrata u kratkom vremenskom periodu, predsednica vlade je pokazala zbog čega nije dostojna funkcije koju obavlja i da su opravdane tvrdnje da ne zastupa interese svih građana, već samo onih koji su naklonjeni njoj i njenom gazdi.

A ako gazda ne voli N1 i Novu, onda je Anin zadatak da ih mrzi i da u obračunu s njima ne bira sredstava. Njeni napadi moraju biti još prljaviji i ona mora još agresivnije da targetira medije.

Tako je premijerka, bez malo pardona, optužila televiziju N1 antivaksersku kampanju, bez obzira što je i sama svesna da to nije tačno. Neopterećena činjenicama, kakvu ju je Bog dao, Ani Brnabić nije bio problem da slaže, svesna da će njenu poruku čuti veliki broj građana (koja u tom momentu prate konferenciju za medije povodom godinu dana Vlade) i da će na taj način označiti novinare jedne medijske kuće kao neprijatelje zemlje.

Čitaj još:   DANILO Kalezić: Održavanje popisa 30. novembra bila bi politička kapitulacija MILOJKA Spajića... (foto)

Da premijerka olako upire prstom, optužujući medije da rade na štetu države, dok ona i njen gazda stvaraju “zlatno doba” Srbije, moglo se videti i juče kad je bez ustezanja slagala da je u tekstu dnevnog lista “Nova” napisano kako su “Metju Palmer i Ričard Grenel lobisti Srbije“.

Dijeluje da je Brnabić imala poteškoće sa razumjevanjem pročitanog, zbog čega je videla nešto što niko nije, došavši do zaključka da je reč o “brutalnoj i sramotnoj laži”. Tipično za nju – često ima problem da “razume kako da razume”.

Uprkos poteškoćama sa čitanjem, Brnabić je, s druge strane, pokazala da se vrlo lijepo snalazi u plasiranju montiranih spotova uperenih protiv predstavnika opozicije.

Premijerku Srbije pokazala da je uopšte nije sramota da vodi prljavu kampanju, da vređa i crta metu na čelo svojim protivnicima.

Štaviše, uvjerena je da iznosi samo činjenice i da nema ništa spornog u tome što na društvenim mrežama targetira opozicionara Dragan Đilas.

Ali sve i da Ana Brnabić, za promenu, zaista govori istinu i da je u pravu za Đilasa, probajte da zamislite premijera neke druge države kako na društvenim mrežama objavljuje monitrane spotove o opoziciji. Zamislite premijera Italije, Švajcarske, Francuske, Španije ili Crne Gore da rade ono što radi njihova koleginica Brnabić.

Čitaj još:   MILOŠ Perović: Ukoliko se fašizacija CRNE GORE nastavi bez ozbiljnog otpora, fašizam će brzo postati društvena normalnost... (foto)

Taman je tolika razlika između današnje Srbije i neke pristojne i uređene zemlje.

izvor N1 / Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more