IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME ZA VIKEND: Kao u rano proljeće, danas do 18° C u cijeloj regiji… (foto)

Od ponedjeljka se očekuje jače naoblačenje koje će u drugoj polovini dana širom zemlje usloviti za kišu…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 20.11.2021…08: 32… VRIJEME ZA VIKEND: Kao u rano proljeće, danas do 18° C u cijeloj regiji… (foto)

U regionu kao i u Bosni i Hercegovini će danas preovladavati pretežno do umjereno oblačno vrijeme, a po kotlinama prijepodne će biti magle

Ove subote, većinom, sunčano, uz malu do umjerenu naoblaku. U kotlinama, prijepodne, bit će magle.

Temperatura od 1 ujutro u Bosni do 18°C tokom dana u Hercegovini.

Sutra će, također, biti sunčano. Temperatura, otprilike, kao i danas.

Vjetar u Bosni slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između pet i 10 stepeni Celzijusa, na jugu zemlje od 13 do 16.

U Sarajevu pretežno oblačno. Najviša dnevna temperatura zraka oko sedam stepeni.

U subotu se očekuje većinom mala do umjerena naoblaka. Prijepodne više oblačnosti na istoku, sjeveroistoku i dijelu centralne Bosne.

Dio prijepodneva lokalno po kotlinama će biti magle. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između jedan i pet stepeni, na jugu zemlje do 11. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13 stepeni, na jugu zemlje do 18.

Čitaj još:   VRIJEME ZA VIKEND: Grmljavine, oluje uz lokalne pljuskove... (foto)

U nedjelju po kotlinama u Bosni prijepodne će biti dosta magle. Pretežno sunčano u drugoj polovini dana. Umjereno povećanje oblačnosti sa juga od poslijepodnevnih sati. Vjetar slab južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između nula i četiri stepeni, na jugu zemlje do devet. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 stepeni.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini se očekuje jače naoblačenje koje će u drugoj polovini dana širom zemlje usloviti kišu. Vjetar slab jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između dva i šest stepeni, na jugu zemlje od osam do 12. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između šest i 11, na jugu zemlje do 16 stepeni.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more