IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME DANAS: Sunčano, i do 18 C, od ponedjeljka naoblačenje sa kišom, na planinama i snijegom… (foto)

Jutros pretežno vedro, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove ima magle…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti, nedelja 21.11.2021…08: 32… VRIJEME DANAS: Sunčano, i do 18 C, od ponedjeljka naoblačenje sa kišom, na planinama i snijegom… (foto)

U nedjelju u Bosni i Hercegovini će preovladavat pretežno sunčano vrijeme, dok se od ponedjeljka očekuje naoblačenje sa kišom, a na planinama i snijegom.

U Sarajevu dio prijepodneva magla. U ostatku dana sunčano. Dnevna temperatura oko 13 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeoroškog zavoda…

Temperature zraka u 07 sati (°C): Livno -2; Bugojno -1; Bihać, Sanski Most 0; Ivan-sedlo, Sarajevo 1; Grude, Zenica 2; Gradačac 4; Bjelašnica 5; Mostar 8; Neum 11; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 942 hPa, za 4 hPa je niži od normalnog i lagano raste.

Kako navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u ponedjeljak u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno oblačno vrijeme.

Prije podne kiša se očekuje u Hercegovini, na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Poslije podne i u večernjim satima padavine u većini područja.

Čitaj još:   Dječak (6) koji je preživio masakr u kom su mu ubijeni otac, majka i brat (3): Među žrtvama ima još djece... (foto, video)

Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 7 do 12, na jugu do 16 stepeni Celzijusa.

U utorak pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većem dijelu BiH. Na planinama sa snijegom. Poslije podne ili u večernjim satima prestanak padavina.

Temperature zraka u Bosni od 3 do 9, a u Hercegovini od 7 do 12 stepeni Celzijusa.

U BiH u srijedu jutro i veći dio prijepodneva pretežno oblačno vrijeme sa maglom po kotlinama i uz riječne tokove. U ostatku dana djelimično razvedravanje.

Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 4 do 8, na jugu do 12 stepeni Celzijusa.

http://iBalkan.net