IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZORISLAV LEKOVIĆ- ZENGA Zadržan do 72 sata zbog napada na službeno lice… (foto, video)

ZENGA JE Zadržan na liječenju u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, državna tužiteljka ODT Pljevlja uputila je zamolnicu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru za saslušanje u svojstvu osumnjičenog…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22.11.2021…19: 32… ZORISLAV LEKOVIĆ- ZENGA Zadržan do 72 sata zbog napada na službeno lice… (foto, video)

Dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Nataša Bajčeta odredila je zadržavanje u trajanju do 72 sata za Zorislava Lekovića ZENGU, zbog, kako su saopštili iz ODT- a, osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Z.L. je juče, podsjećaju, lišen slobode zbog osnovane sumnje da je na štetu policijskog službenika CB Pljevlja A.D. izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nakon čega je sproveden u Specijalnu bolnicu za psihijatriju Kotor.

Pošto je obaviještena da je Z.L. zadržan na liječenju u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, državna tužiteljka ODT Pljevlja uputila je zamolnicu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru za saslušanje Z.L. u svojstvu osumnjičenog.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Ponovo zapaljen automobil direktora Doma za ometene u razvoju...

Nakon dostavljanja zapisnika sa saslušanja iz Kotora, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima donijeta je odluka da se osumnjičenom Z.L. odredi zadržavanje u trajanju do 72h zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti- navodi se u saopštenju.

Podsjećamo,Leković je juče u centru grada prvo po osnovu nacionalne pripadnosti vrijeđao građansku aktivistkinju Sabinu Talović i i izvršnog direktora Umjetničke galerije “Vitomir Srbljanović” Belisa Pojatić a zatim im i upućivao im prijetnje…

Čitaj još:   ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE...

izvor Pobjeda.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more