IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Damjanović CETINJSKIM Demokratama i URI poklonio FANTOMKU DA PRIKRIJU CRN OBRAZ (video)

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović je predstavnicima Ure i Demokrata sa Cetinja poklonio kapu fantomku da prikriju crn obraz zbog izdaje Cetinja i Crne Gore.

Obraćajući im se pored spomenika herojima Božićnog ustanka on je kazao da ova dva politička subjekta imaju obraza nikad se ne bi prijavila da učestvuju na predstojećim lokalnim izborima u Prijestonici.

Damjanović je kazao na nacionalni Crnogorci nijesu zaboravili Filipu Adziću bježaniju sa mjesta poslanika u crnogorskom parlamentu kada nije htio da spriječi otimanje crnogorskih svetinja.

On je obraćajući se Danilu Mrvaljeviću predstavniku Demokrata kazao da Crnogorci dobro znaju kakva je misija njegove partije i da oni ne služe interesima Crne Gore već interesim druge države kao i da je njima Srpska pravoslavna crkva bliža od CPC.

Damjanović je naglasio da Demokrate i Ura treba da znaju da im crnogorske patriote koje su 4 i 5.septembra na Cetinju branili čast i dostojanstvo Crne Gore nijesu zaboravili njihovo naređenje da se zasipamo suzavcima i gumenim mecima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. oktobar 2018. godine

Takodje po riječima Damjanovića Crnogorci im nijesu zaboravili činjenicu da su ova dva politička subjekta dali doprinos da se od Cetinja i Crne Gore otme Cetinjski manastir i ostale svetinje.

Predstavnik njihove organizacije je kazao da je ovo previše razloga da cetinjani na predstojećim lokalnim izborima kažu ne izdajnicima.

On se posebno obratio građanima Cetinja kazavši da je u prethodnom periodu dolazio na Cetinje da sa njima slavi važne datume crnogorske istorije a da je danas došao da ih moli da ne daju svoj glas izdajnicima i da ne dozvole da se u Cetinjskom parlamentu čuje glas izdajnika.

Damjanović je obraćanje završio riječima živjelo Cetinje Nek je vječna Crna Gora.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more