IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Ubijena dva učenika i vozač autobusa u pucnjavi kod Dečana… (foto, video)

Tri osobe su nastradale, a najmanje dvije povređene u pucnjavi na autobus sa učenicima se oko 19 sati dogodila u selu Glođane kod Dečana, prenose mediji u Prištini…

PRIŠTINA: Kosovo, Crna Hronika, vijesti, subota, 27.11.2021… 00: 02… UŽAS: Ubijena dva učenika i vozač autobusa u pucnjavi kod Dečana… (foto, video)

Oglasio se gradonačelnik Dečana povodom trostrukog ubistva u Glođanima… Gradonačelnik Dečana Bashkim Ramosaj oglasio se večeras na Fejsbuku i napisao “da je šokiran i tužan zbog zločinačkog napada u Glođanu, gdje su život izgubile tri osobe, među kojima i dva studenta”.

„Šokiran sam i tužan zbog zločinačkog napada u Glođanu, gdje su život izgubile tri osobe, među kojima i dva studenta. Najiskrenije saučešće porodicama koje su izgubile svoje najmilije, pridružujemo vam se u ovom teškom vremenu za sve nas. Apelujem na organe za sprovođenje zakona da što prije otkriju i uhapse počinioca ovog gnusnog krivičnog djela“, napisao je Ramosaj.

Podsjećanja radi, tri osobe su nastradale, a najmanje dvije povrijeđene u pucnjavi na autobus sa učenicima koja se oko 19 sati dogodila u selu Glođane kod Dečana, prenose mediji u Prištini.

Čitaj još:   CETINJE VEĆ GLASALO NA Evroviziji: 12 points go to Ukraine... (foto, video)

Pozivajući se na izvore sa lica mjesta, mediji prenose da je nepoznata osoba pucala na autobus i ubila vozača i dva učenika. Mediji na albansko objavili su da je poginuo vozač Gani Đokaj i učenici L. H. I G. M.

„Prema informacijama kojima raspolažemo sumnja se da je došlo do pucanja u pravcu autobusa i da su dvije osobe povređene“, saopšteno je iz policije u Peći.

Besnik Ibraj, šef hitne pomoći u Peći, potvrdio je ubistvo tri osobe, kao posledica pucnjave u pravcu autobusa u Glođanu u Dečanima, javlja Koha.

Gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj potvrdio je da su večeras tri osobe ubijene nakon što su iz vatrenog oružja upucane u autobusu u kojem su se vozili studenti.

„Vozač je preminuo na licu mjesta, dok su dva učenika preminula u bolnici“, rekao je Ramosaj.

Ramosaj je rekao da je autobus prevozio studente od Đakovice do Dečana.

Na mjestu događaja je i dežurni tužilac..

izvor Koha

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more