IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA NAD BOSNOM: Škola se oprostila od Suunie Kekić, učenice VIII- a, stradala je u saobraćajnoj nesreći… (foto)

Od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-14, Bihać- Bosanska Krupa, je stradala učenica Osnovne škole Bosanska Otoka.

BIHAĆ: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 28.11.2021… 09: 32… TUGA NAD BOSNOM: Škola se oprostila od Suunie Kekić, učenice VIII- a, stradala je u saobraćajnoj nesreći… (foto)

Škola je objavila vijest o smrti učenice na Facebook stranici.

Naša Suunia Kekić, učenica VIII a odjeljenja naše škole preselila je danas na bolji svijet. Učenici i nastavnici će je pamtiti kao vrijednu i dragu djevojčicu, primjernog učenja i vladanja, uključenu u brojne školske sekcije i projekte.

Dragog Boga molimo da našoj Suuniji podari džennetske ljepote, a njenoj porodici podari sabur- objavili su iz škole Bosanska Otoka.

Trinaestogodišnja djevojčica izgubila je svoj mladi život predhodnog dana nakon saobraćajne nesreće kada je automobil u kojem je bila udario u stijenu.

Čitaj još:   TUGA NAD BOSNOM: NA AHIRET PRESELIO ADNAN ČATIĆ- IZA NJEGA OSTALE TRI MALOLJETNE KĆERKE... 

Policija je obaviještena o nesreći u 15 sati. Automobil “opel corsa” udario je u stijenu, a teške povrede zadobila je 13- godišnja djevojčica, koja je izgubila život u 16.50 sati- rekao je sinoć glasnogovornik MUP- a Unsko- sanskog kantona Adnan Beganović.

izvor iBalkan.net / Faktor.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILOJKO Pantić u Podgorici: Jugoslaviju srušili nacionalisti, a sada su ponovo na vlasti u svim bivšim državama... (foto, video)