IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PITANJE: Zašto Vučić ne hapsi svoje kriminalce i batinaše? (foto, video)

Više desetina građana uhapšeno je prilikom protesta širom Srbije, jedina krivica je što su se usudili da dignu glas protiv zakona o referendumu i eksproprijaciji, kojima se legalizuje poslovanje zloglasne kompanije Rio Tinto u Srbiji…

BEOGRAD: Srbija, Crna Gora, vijesti, ponedeljak, 29.11.2021… 09: 32… PITANJE: Zašto Vučić ne hapsi svoje kriminalce i batinaše? (foto, video)

Osvedočeni kriminalci unajmljeni od strane režima za razbijanje protesta, svojevrsni naslednici Velje Nevolje, dalje se slobodno kreću ulicama brojnih srpskih gradova.

Stravične scene nasilja Vučićevih kriminalaca i huliganskih grupa prema mirnim demonstrantima, uznemirile su Srbiju.

Scene iz krimi filmova prenele su se u novu srpsku realnost. Bejzbol palice, štangle, šipke, čekići, lanci… samo su neki od viđenih alata iz pribora Vučićevih jurišnika kojima su se obračunavali sa golorukim narodom.

Spreman da do poslednje kapi tuđe krvi brani svoju vlast, Vučić se nije libio da pošalje čak i bager na ljude i gazi sve pred sobom. Za sve to vrijeme, on je slavio, pevao, držao govorancije, veselio se, dok se narod branio od njegovih kriminalnih hordi.

Sada reči Velje Nevolje sa saslušanja u tužilaštvu, da ga je Vučić upravo angažovao za ovakve stvari, dobijaju na težini. Samo što su sad Nevolju zamenili Sandokani, Jarini i drugi iz tog kriminalnog miljea.

Čitaj još:   DANIJEL Živković u Nikšiću: Izbori će potvrditi snagu i jedinstvo partije, postavljamo nove standarde na političkoj sceni... (foto)

Kao što su građani mogli da vide, niko od njih nije priveden zbog očiglednih akata nasilja, dok je na desetine protestanata uhapšeno i privedeno, jer je branilo svoje ustavno pravo na protest i mirno okupljanje.

Postalo je jasno da su kriminalne grupe postale naprednjačka stranačka vojska i da su dobile svoje pravo građanstva. I baš kao i Simo Spasić, koji je pre tri dana otvoreno prIJetio smrću Đorđu Vukadinoviću, rekavši mu da će proći kao Slavko Ćuruvija, da policija nije prstom makla, tako su i pomenuti kriminalci nesmetano tukli ljude dok je Vulinova policija mirno posmatrala.

Sada su stvari postale kristalno jasne, kriminalci su postali deo države i državnog aparata i njih niko ne smije da dira, zato se i ne hapse. Hapse se samo oni koji se drznu da se pobune, pa je subota 27. novembar 2021. bila svojevrsna pokazna vježba šta će se desiti svima onima koji krenu u tom pravcu.

Čitaj još:   Pisac iz Crne Gore: Andrej Nikolaidis, "Mi smo gotovi, Crna Gora više ne postoji... (foto)

No, dan slobode će neminovno doći, a narod će zapamtiti šta mu je Vučić i njegova krimi ekipa priredila u subotu.

izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more