IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEHMED Zenka: Nadam se da se URA PRIZVALA PAMETI, trebalo je ovo da nam se desi da bismo se PROBUDILA… (foto)

Trebalo je da se desi ovo što nam se dešava da bismo se probudili, jer država Crna Gora zaslužila je mnogo više nego što smo joj dali, kazao je predsjednik DUA Mehmed Zenka za Radio Antena M.

Kako je dodao, aktuelna situacija pokazala je da đavo ne spava i da su prije godinu, kada su odbili učešće u Vladi, donijeli pravu odluku.

„Doživjeli smo gorku stvarnost iz neke harmonije, da doživimo najgrublje uvrede. Ljudi koji vode te politike nijesu edukovali svoje članstvo da odstupe od tog rječnika. Ja sam predsjednik partije i uvijek sam govorio nemojte zborit ono što ne želite da vam se zbori“, kazao je on.

Komentarišući aktuelne opcije koje su na stolu za izlazak iz krize, Zenka kaže da se pokazalo da eksperti nijesu stručni ni za svoje oblasti, a kamoli da vode Vladu.

„Trebaće dosta vremena da se sanira ovo što su uradili, mnogi će se stiđeti onoga što su izrekli u proteklnih godinu, kakvu su mržnju u sebi nosili i jedva čekali da je ispolje. Kako doživjeti čin da neko spali zastavu svoje države? Mnogo smo mi problema viđeli i doživjeli od Srbije ali nikad u životu ne bih pocijepao zastavu te Srbije, nego bih je zamotao i sklonio kao što sam i uradio jedne prilike“, kazao je on i dodao da se sada vodi otvorena borba „bez rukavica“ protiv Crne Gore.

Čitaj još:   Palestinci krenuli prema jugu: Naredba za evakuaciju Gaze je ratni zločin, UN procjene da je više desetina hiljada žena i djece koji traže spas... (foto, video)

Logično je, kaže, bilo pokrenuti pitanje povjerenja ovoj Vladi jer sve vodi u sunovrat.

„Ja očekujem od URE da su se prizvali malo pameti i da su shvatili da ovaj put i ekskurzija koju su vodili godinu vodi u beznađe i gora scenarija“, dodao je Zenka.

izvor: portalluca.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more