IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA: Izborna tišina od ponoći uoči lokalnih izbora u tri opštine… (foto)

Izborna tišina uoči lokalnih izbora koji će biti održani u nedjelju u tri crnogorske opštine na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici počinje od ponoći…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 03.12.2021…08,45… Crna Gora: Izborna tišina od ponoći uoči lokalnih izbora u tri opštine… (foto)

Izborna tišina uoči lokalnih izbora koji će biti održani u nedjelju u tri crnogorske opštine- na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici počinje danas u ponoć…

Prema podacima opštinskih izbornih komisija, pravo glasa ima 26.800 građana. Na Cetinju je potvrđeno osam izbornih lista, a glasačko pravo ima 13.753 birača.

Na izborima u prijestonici učestvovaće Stara garda LSCG, Ekološka Knjaževina Stara Crna Gora, Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP) i građani. U izbornoj trci na Cetinju biće i Građanski pokret (GP) URA, Socijalistička narodna partija (SNP), Demokratska Crna Gora i koalicija Socijaldemokrate (SD) – Liberalna partija.

U Mojkovcu će učestvovati šest izbornih lista Ujedinjena Crna Gora – Ujedinjeni Mojkovac, Ne damo Mojkovac, koalicija DPS- SD- LP, Demokrate, GP URA i Za budućnost Mojkovca. Glasačko pravo u Mojkovcu ima 6.814 birača.

Čitaj još:   GUŽVI NEĆE BITI: Kupališta i plaže od 18. maja uz poštovanje distance... (foto)

Sedam izbornih lista učestvovaće na izborima u Petnjici, na kojima pravo glasa ima 6.264 birača. U Petnjici su na glasačkom listiću Stranka Pravde i pomirenja, SDP, Socijaldemokrate, Bošnjačka stranka, DPS, Demokrate i SNP.

Biračka mjesta biće otvorena od sedam do 20 sati…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more