IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović Stanković: U NEDJELJU SVI ZAJEDNO I SLOŽNO, kao što smo bili složni na BELVEDERU (video)

Želim da pozdravim sve moje hrabre Cetinjanke i Cetinjane i da im poručim da sam sa njima na dan izbora 5. decembra, kao i svaki put do sada, i na Cetinju i ostalim gradovima Crne Gore, kada smo branili čast i slobodu naše države, kazala je poslanica SDP-a u Skupštini Crne Gore, Draginja Vuksanović Stanković.

Ona je navela da će, Cetinjani i Cetinjanke u nedjelju dati odgovor za sve ono što se dešavalo 5. septembra, “onima koji su poslali hiljade policajaca da disciplinuju crnogorski bastion”.

Vuksanović Stanković je istakla kako će dati odgovor i onima “koji više od deceniju ne uspijevaju da od Cetinja naprave pravu evropsku prijestonicu i koji su potrošili desetine miliona eura dok se grad iseljava”.

Čitaj još:   "SA LOVĆENA VILA KLIČE- CRNA GORO MAJKO MILA": Mediji o Poslanici u crnogorskoj Skupštini i bezobzirnim napadima i uvredama kojima je izložena DRAGINJA...

“Zato svi zajedno, složno, kao i 13. jula i 21. maja, kao što smo bili složni na Belvederu, za listu SDP i Građani, svim srcem za Cetinje, zaokružite broj 4”, zaključila je Vuksanović Stanković.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more