IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović poručio Krivokapiću: Idi “u ćošak”, ovaj uzvratio… (foto)

MILO Ðukanović, je lider opozicione Demokratske partije socijalista je, na završnoj konvenciji uoči izbora u Mojkovcu rekao vlada svojim djelovanjem „dovela u pitanje put Crne Gore prema Evropi“ i da tome svjedoči i Izvještaj Evropske komisije…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 03.12.2021…17,45… MILO Đukanović poručio Krivokapiću: Idi “u ćošak”, ovaj uzvratio… (foto)

„Taj izvještaj Evropske komisije se ne može pročitati drugačije do ovako kako učiteljica reaguje na neposlušnog đaka u prvom razredu osnovne – u ćošak, okreni se prema zidu i ćuti, do smjene“, rekao je Ðukanović.

MILO Ðukanović je rekao i da aktuelna vlada umjesto svojoj državi služi velikosrpskim interesima u Crnoj Gori.

„To je vlada koja umjesto da služi Evropskoj uniji i NATO- u, ona je služila geopolitičkim intreresima Rusije. Umjesto da služi multietničkoj i multivjerskoj Crnoj Gori i da demonstrita to pažnjom prema svakoj vjerskoj zajednici podjednako, ona je zapravo služila interesima samo jedne vjerske zajednice u Crnoj Gori urušavaju multinacionalnu, multivjersku i multikulturnu harmoniju Crne Gore, kao najveću vrijednost savremene Crne Gore“, rekao je Ðukanović u Mojkovcu.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić odgovorio je predsjedniku Milu Ðukanoviću na izjavu da bi prvi čovjek vlade trebalo da ode u ćošak i da okrenut prema zidu u ćutanju sačeka smjenu, porukom da je upravo šef crnogorske države najviše vremena proveo po, kako je naveo, “ćoškovima kriminalnih grupa”.

Čitaj još:   JAVIO SE DAVOR, ČOVJEK STIJENA: Mile Dodik poslao ubicu u Austriju da me ubije ...

“O odlasku ‘u ćošak’ sinoć u Mojkovcu govori čovjek koji je čitav svoj politički život proveo po ćoškovima, iza leđa naroda, okružen ćutanjem i zidovima organizovanih kriminalnih grupa”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Naveo je i da o ćoškovima govori čovjek koji je institucije zamjenio političkim i kriminalnim ćoškovima.

“O smjeni govori lider partije koju je narod smijenio. Ðukanoviću, spustite taj vaš nervozno podignuti prst, više vam ne stoji, sa njim više nikoga ne možete zaplašiti”, naveo je Krivokapić.

Čitaj još:   VESELIN Radulović: Izjavom o ''priznanju'', DRITAN Abazović ponižava državu... (foto)

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more