IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA ZBOG SLAGALICE: „Sledi katastrofa“… (foto)

Obraćanje Vučića na RTS- u se malo poprilično odužilo, pa je popularna TV Slagalica emitovana na RTS2, na Tviteru je odmah krenula uzbuna…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 04.12.2021…00,45… DRAMA ZBOG SLAGALICE: „Sledi katastrofa“… (foto)

Ako se nešto u Srbiji sa sigurnošću može predvidjeti, to je da će tog dana u 19 na RTS1 početi TV Slagalica. Zato su sinoćno pomjeranje mnogi doživeli kao “kap koja je prelila čašu”.

Mnogi su je, ipak, uzaludno čekali na „starom mjestu“, gledajući na sat, nadajući se da će “ uljudno završiti bar direktni prenos u 19 h“, ako se ne ispostavi da je termin Slagalice nedodirljiv čak i predsjedniku .

Čitaj još:   ZAGREB: Bacio bombu pod auto, pa stradao... (foto)

Ali, to se nije desilo, i ljudi su bili osuđeni na to da gledaju neku drugačiju „slagalicu“ ili– da se igraju „skrivalice“ po TV kanalima.

Još nije poznato šta se dešavalo iza scene…

Ali mnogi smatraju da ovaj događaj ne može da znači ništa dobro, jer „Kremansko proročanstvo kaže da onda kad Slagalica bude prekinuta slijedi katastrofa parceli Srbija“…

Legenda kaže da je prva Slagalica emitovana 22. novembra 1993. godine. Aleksandar Vučić tad je imao 23 godine.

Čitaj još:   STRAVA UDES NA KOSOVU: Ima mnogo mrtvih, tijela poginulih leže NA SRED ULICE...

TV Slagalica se skoro tri decenije prikazuje bez prekida i danas važi za kviz sa najdužim periodom emitovanja na Balkanu. Ali i ne samo to– u pitanju je najgledanija emisija na svim televizijama u Srbiji koja okuplja ljude pred ekranima bar na tih 20- ak minuta i u kojoj se uvijek može nešto pametno i zanimljivo čuti. Da, gledanija je čak i od Vučićevih nastupa, pa je pitanje koji je pravi razlog ovog „upadanja u termin“.

izvor Nova.rs

Dnevni horoskop za 18. januar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more