IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Strah se iz naroda seli kod vlasti”: Hoće li Vučić u subotu da dovede kapuljaše ili policiju? (foto, video)

Nastavljaju se rasprave organizatora protesta oko taktike, do strategije neće se ni stići. Za to vrijeme, Vesić i Vulin računaju štetu. 100.000 eura i oštetili Beograd, kaže zamenik…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 07.12.2021… 00.52…”Strah se iz naroda seli kod vlasti”: Hoće li Vučić u subotu da dovede kapuljaše ili policiju? (foto, video)

“Zatrpavaju nas pojmovima iz budućnosti, samo da se zaboravi subota. Superkompjuter, sekvenciranje genoma, vještačka inteligencija. Nabavili smo superkompjuter, najbolji na svijetu, poručuje vrhovni programer iz Kragujevca, obrađuje milione podataka. Retoričko pitanje: može li on kad ubacimo sve podatke da nam kaže hoće li da kopa Rio Tinto, ili neće sad, ili neće nikad, ili zavisi od naroda?”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

Dalje, sekvenciranje genoma, objašnjava vrhunski genetičar Vučić, pokazuje ko je čemu sklon. Retoričko pitanje: pošto znamo da je on sklon nasilju, hoće li da dovede policiju iduće subote, ili neće, ili će samo kapuljaše?

Potpisana je i nacionalna platforma za vještačku inteligenciju. Retoričko pitanje: šta će nama viši oblici inteligencije kad znamo da je esencija u Vladi već deceniju, a na samom vrhu Ana? – upitala je Jelena Obućina i nastavila:

Čitaj još:   "DRAŠKO, UBIĆU TE...": Gradonačelnik Banje Luke dobio prijetnje smrću, prijetio mu je sin... (foto)

-Ako se vratimo u sadašnjost, procesor se pregreva. Nastavljaju se rasprave organizatora protesta oko taktike, do strategije neće se ni stići….

Za to vreme, Vesić i Vulin računaju štetu. 100.000 eura ste oštetili Beograd, kaže zamenik. Retoričko pitanje: što ne izmire Vulin i Darija, to je svega par večera, ili Kokeza, nek da od kusura, da ga ne zaborave?

Milion eura za bolesno djete potrošili ste u subotu, izračunao je Vulin. Retoričko pitanje: ima li neko bolesnije poređenje od tog? – zaključila je Jelena Obućina.

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more