IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAŠKO Konjević: 42. Vlada Crne Gore pada u PONEDELJAK…

Inicijativa opozicije za izglasavanje nepovjerenja Vladi nije isključivo motivisana željom da se ona obori već i željom da se konačno potvrdi ko tu i takvu Vladu podržava, kazao je predsjednik Socijaldemorkatske partije (SDP) Raško Konjević u emisiji Aritmija na Gradskoj televiziji.

Uvjeren je, kaže, da će Vlada pasti u ponedjeljak.

“Mislim da ćemo imati dovoljan broj poslanika ili ćemo obezbijediti neku vrstu političkog dogovora koji će obezbijediti da se to vrlo brzo desi, ako ne u ponedjeljak“, smatra Konjević.

Izbori su, kaže Konjević, najbolje rješenje oko kog bi se svi lako dogovorili, ali i manjinska Vlada postoji kao jedna od mogućnosti.

“Naravno, moramo da znamo da sve dok je Parlament u legitimitetu 4 godine, možete stotine vlada da izaberete, ako imate političkih većina za to. Da li je to realno ili nije, neću reći ni da je realno, neću reći ni da nije. Postoji određena mogućnost, ali negdje ono što je sigurno da ovakav status quo se prosto ne može zadržati“, kazao je Konjević.

Čitaj još:   DRITAN Abazović: Nijedna vlada DPS nije ovo radila, kakvi god da su bili

Skraćenje mandata Skupštini, koji najavljuje Demokratski front, samo je uvod u nove izbore. Ukoliko su spremni na podršku opozicije, mislim da su im vrata otvorena, zaključio je Konjević.

Izvor: Gradska TV

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   RAŠKO Konjević o finansiranju vjerskih škola: PROVJERITI još jednom, više puta konstatovane upitne odluke ministarstva prosvjete...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more