IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U GIMNAZIJI U SARAJEVU: Profesorica došla na čas pijana, reagovala policija… (foto)

“Gimnazija Obala, uhapšena na času profesorica psihologije sa 4, 2 promila alkohola u krvi, kaže, bolje je obrazovanje danas”, jedan je od statusa na društvenim mrežama….

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 10.12.2021…00..52… DRAMA U GIMNAZIJI U SARAJEVU: Profesorica došla na čas pijana, reagovala policija… (foto)

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije, ali i statusi u kojima je navedeno da je u sarajevskoj Gimnaziji Obala, profesorica zatečena u alkoholiziranom stanju i pod dejstvom narkotika.

“Gimnazija Obala. Uhapšena na času profesorica psihologije sa 4, 2 promila alkohola u krvi i drogirana. Kaže, bolje je obrazovanje danas”,  jedan je od statusa na društvenim mrežama.

Na Instagramu su, sudeći prema objavljenim fotografijama, učenici fotografisali ulaz u dvorište škole ispred kojeg se može vidjeti da se nalaze policijski službenici i radnici Hitne pomoći te, pretpostavlja se i navedena profesorica koju policija uvodi u automobil.

Čitaj još:   Jelena Karleuša: "Udarili su mi na djecu i na bolesnu majku"...

Iz MUP-a Kantona Sarajevo se samo potvrdili da su danas imali intervenciju u Gimnaziji Obala u popodnevnim satima.

“Niko nije uhapšen, bilo je narušavanje javnog reda i mira te smo mi poduzeli zakonom predviđene mjere i radnje”, poručili su iz MUP- a KS.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more