IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOSANAC KOJI IMA 50 djece po svijetu: “Traži novu ženu, samo se javite…” (foto, video)

Priča nam dolazi iz Zenice, gdje je jedan čovjek do sada zvanično imao čak 49 brakova, on se zove Taib Seferović iz…

ZENICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 12.12. 2021… 00..52… BOSANAC KOJI IMA 50 djece po svijetu: “Traži novu ženu, samo se javite…”(foto, video)

Danas malo idemo do Bosne i Hercegovine i ovaj tekst ćemo posvetiti jednoj jako zanmljivoj priči, koja će i vas sihurno zanimati i zainteresovati.

Sigurni smo da nešto slično do sada još niste čuli, a da čete ovu priču pričati kome god stignete. Svi od nas sigurno poznaju tu jednu osobu koja svoje partnere mijenja kao što mi mijenjamo čarape.

Upravo takva priča nam dolazi iz Zenice, gdje je jedan čovjek koji je do sada zvanično imao čak 49 brakova.

Čovjek se zove Taib Seferović iz Zenice je, a poznatiji je kao Tito, tako on se vjerovali ili ne prvi put oženio sa 11 godina, ali taj brak je potrajao samo par mjeseci.

Da li možete da zamislite da je on sa samo svojih 13 godina prvi put postao otac, da se ženio čak 49 puta, da ima 50 djece i 250 unučadi.

Čitaj još:   VIC DANA: Vozač zaustavio autobus u Travniku i dao tri KORISNA savjeta kako putnici da iskoriste trideset minuta pauze... (foto)

Po pitanju sklapanja brakova i razvoda niko mu ne može prići ni blizu, pa je zbog toga i dobio nadimak Tito i po tome je jako popularan u svom gradu.

Kako je za jedan bosanski medij izjavio, on je sada u potrazi za pedesetom ženom, poslednja mu je umrla, a prema njegovim rječima on je jedan veliki emotivac, i zaljubljive je prirode, kaže da se zaljubi u roku od 5 minuta, ali se tako isto brzo i odljubi, to je nešto što ga čini posebnim, tu mu definitivno nema pomoći.

Otkrio je i to da je pravi lav u krevetu i dan danas i da mu godine ništa ne mogu.

Popularni Tito je rekao da još uvijek nije upoznao svu svoju djecu, da im svima još nije zapamtio imena, ali bi volio da se jednog dana svi zajedno okupe na jedom mjestu. Evo pogledajte i sami njegovu priču…

Čitaj još:   TUŽNI HABERI IZ SARAJEVA: Preselio na Ahiret SENAD mladić od 22- godine... (foto)

izvor GLAS REGIJE

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more