IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikolaidis: NE POMAŽE VODA, MAJKO, SA KORITA BORISOVA

„Slučaj Aleksandar Zeković“ ne postoji.

Dakako, postoji Aleksandar Zeković, hrabri i pravdoljubivi građanin.

Ali „slučaj“ sa njegovim imenom – ne.

Slučaj je, zapravo, nešto drugo: zločinačka akcija policije na Cetinju, medijski opslužena zločinačkim izvještavanjem Raonićeve marketinške agencije „RTCG“, angažovane za potrebe Vlade Crne Gore.

Zeković raskrinkava akciju policije na Cetinju. Koja, da ponovim, nije bila „prekomjerna upotreba“, nego apsolutna zloupotreba sile. Zekovića u tome treba spriječiti. Kako ćemo? Hajdemo ga, brate, kompromitovati. A kako ćemo to Pa montiraćemo optužnicu, čuj kako ćemo. Hoćemo, tako nam Bog pomogao.

I dok dlanom o dlan, eto ti ga Zeković komanduje „pobunom“ na Cetinju.

Odlično vam je to, momci. Ali, prije nego što gadluk koji ste smislili odradite do kraja, dozvolite nekoliko kratkih, dobronamjernih napomena.

Policija hapsi. Ali i policajce hapse. Mislite o tome. Iživljavali ste se na nama na Cetinju, pa je Zdravko nekima od vas podijelio diplome, a bilo je i novčanih nagrada. To je bilo lijepo. Ali sada lijepo više nije. Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije MUP-a utvrdilo je teže povrede dužnosti „heroja“ koji su na Cetinju branili srpske svetinje. Junak koji je sa četiri šok bombe pogodio Sefana Vukovića (i majku mu, koja je pokušala da ga zaštiti) moraće da odgovara za „herojstvo“ kojem je, koliko juče, aplaudirao premijer Krivokapić.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Nakon Joanikijevog zapaljivog govora, vjernici umjesto ka Kosovu, pohrlili ka plažama... (foto)

Vaši neće dovijeka. Neće, zapravo, još dugo. Mislite o tome.

Bog je Bog. Istina je istina. Laž je laž. Džabe vam svi medijski spinovi. Biografiju vam neće oprati niko, naročito ne Raonićev stroj za pranje i peglanje vladinih svinjarija. Ne pomaže voda, majko, sa korita Borisova. Mislite o tome.

Ne bojimo vas se. Možete nas do Sudnjega dana prebrojavati, kao Aleksandar Raković: koliko je miliona vas, a koliko hiljada nas. Prvo: nema „vas“ i „nas“, nego smo svi – mi. Drugo: možete nas do mile volje prisluškivati, pratiti, snimati. Sve što vam mislimo u oči smo vam rekli. Šta to radite, braćo? Tražite tajne dokaze za javno izgovorenu riječ? Treće: kada sve ovo završi, Zdravko će u svoju primorsku vilu, sa bocom loze ispred sebe. A gdje ćete vi? Mislite o tome.

Piše: Andrej Nikolaidis, kolumnista CdM-a

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Otvorena sumnja u rezultate popisa, istinski cilj ALEKDSNDRA Vučića i satelita je promjena građanskog karaktera Crne Gore... (foto)

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more