IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“BULDOŽEROM BI VAS POČISTIO”: Bahati POP vrijeđao građane, djevojku udario autom…(video)

Stokin je inače starješina Hrama svetog vaznesenja Gospodnjeg, a njegov zet je Savo Stambolić, član Glavnog odbora SNS-a koji se prošle subote takođe zaletio na građane automobilom

Naprednjačka kriminalna mašinerija zatrovala je svaku poru srpskog društva i svoj uticaj ima u svim sferama. Odavno je poznato da se na strani naprednjaka često nalaze i funkcioneri Srpske pravoslavne crkve (SPC), iako im, zvanično nije mjesto u politici. U prilog tome govori i video snimak na kom pop Dragan Stokin napada građane koji su se okupili na blokadi.

Tokom blokade u Subotici, pop Dragan naišao je automobilom i bio vidno iznerviran što ne može da prođe. Ušao je u verbalnu raspravu sa prisutnima, a prethodno je uletio među ljude, i jedna od prisutnih djevojaka mu je rekla da ju je udario u koljeno, što se može čuti na snimku.

Okupljeni su pokušali da umire bijesnog popa koji je nastavio da se raspravlja sa ljudima.

Kada mu je žena koju je udario u koljeno autom rekla da je on organizovano došao na skup, uslijedila je žustra reakcija sveštenika.

– Ko mi je organizovao – upitao je.

Čitaj još:   VOĐA PROTESTA, PRIJETI KALAŠNJIKOVIM: Idemo u ustanak da čistimo šljam?!

– A zašto je vaš zet prošle nedjelje uletio, samo sa druge strane – uzvratila je građanka.

– A šta ja imam sa svojim zetom, ženo – nastavio je sveštenik raspravu.

Stokin je zatim krenuo da se kune u djecu da nema veze sa onim što je radio njegov zet.

– Pa djece mi moje, dabogda pocrkao ja i sva moja djeca, nisam. Ženo božija, ja živim svjestan toga da umirem, da sad mogu da crknem. Prije neki dan sam mogao da umrem, jer sam imao pritisak 220 – nastavio je svoje pravdanje on.

– Da neko hoće organizovano da vas razbije, prošao bi ovdje sa buldožerom, pa bi vas počistio – rekao je Stokin.

Stokin je inače starješina Hrama svetog vaznesenja Gospodnjeg, a njegov zet je Savo Stambolić, član Glavnog odbora SNS-a koji se prošle subote takođe zaletio na građane automobilom.

Ljudi poput Stokina nikako ne mogu biti duhovni oci jednog naroda, jer staju uslužbu režima koji se bori protiv sopstvenih građana i njihovih interesa, navodi Direktno.

Čitaj još:   Raković: U SRBIJI NE VJERUJU KRIVOKAPIĆU...

izvor: direktno.rs