IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROĐENDAN PRVOG SINA Srbije: ZORAN Kesić otkrio „tajne detalje“ (foto, video)

Jedna od glavnih tema nove epizode “24 minuta”, Zoran Kesić otkrio je i neke “tajne detalje” sa žurke o kojoj cela Srbija priča…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 15.12. 2021… 12: 52…  ROĐENDAN PRVOG SINA Srbije: ZORAN Kesić otkrio „tajne detalje“ (foto, video)

Rođendan prvog sina Srbije: Kesić otkrio „tajne detalje“

Danilo Vučić proslavio je rođendan „sa stilom“ i mnogo veselije nego što je djelovao na fotografiji koju je na društvenim mrežama podijelio njegov ponosni otac…

ZORAN Kesić se osvrnuo na taj svečani događaj na kojem se slavljeniku pJevalo: „Da nam dugo živiš ti, to ti žele delije i grobari i radovci i ako ima još neki klub za koji dete navija“.

Čitaj još:   KOLIKO DUGO GA, NIJE BILO: Pronađen Ferrari koji je prije 30 godina ukraden, tadašnjoj zvijezdi Formule 1... (foto, video)

Otkrio je ko je zabavljao goste, da li je Toma Mona bio klovn, a Vulin mađioničar, a imao je i jednu zamerku na atmosferu na rođendanskoj žurki.

Takođe, posebnu analizu zahtevala je pesma koja je tom prilikom odjeknula iz kafane– zašto baš „A sad adio“?

Pogledajte cio prilog i saznajte:

izvor Nova.rs

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   JAVNO UPOZORENJE- Ujedinjena crnogorska dijaspora: Arben JAKUPI uticao na birače iz DIJASPORE da ne glasaju na predsjedničkim izborima... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more