IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: U hotelskoj sobi pronađeno beživotno tijelo poznatog bh. muzičara… (foto, video)

Kako se nezvanično saznaje, pjevač je tokom jučerašnjeg dana iznajmio sobu u hotelu President, a porodica je navela kako je posljednji put viđen u srijedu 15. decembra oko 13 sati, u tamnoj jakni i farmericama…

TUZLA: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak,16.12. 2021… 13: 52… UŽAS: U hotelskoj sobi pronađeno beživotno tijelo poznatog bh. muzičara… (foto)

Beživotno tijelo Jasmina Malkočevića čiji je nestanak porodica prijavila PS Zapad u srijedu 15. decembra u 19:30 sati pronađeno je danas u jutarnjim satima u sobi hotela President u mjestu Ljubače.

Uprava policije MUP- a TK je obaviještena da je u jednoj od iznajmljenih soba pronađeno beživotno tijelo.

Međutim, uviđajna ekipa je na terenu i još uvijek ne mogu za medije zvanično potvrditi da je u pitanju osoba incijala J. M. čiji je nestanak prijavljen i za kojim se tragalo.

Kako se nezvanično saznaje, Malkočević je tokom jučerašnjeg dana iznajmio sobu u hotelu President, a porodica je navela kako je posljednji put viđen u srijedu 15. decembra oko 13 sati, u tamnoj jakni i famericama.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Uhapšen jedan od najtraženijih bjegunaca... (foto)

Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona u saradnji sa službenicima Odjela kriminalističke policije PU Tuzla. Smrt je na mjestu događaja konstatovao dežurni ljekar.

Više informacija će biti poznato tokom dana nakon što budu okončane uviđajne radnje.

JASMIN Malkočević je bio poznati muzičar iz Tuzle, a široj javnosti postao poznat tokom jedne od sezona muzičkog show programa ZMBT (Zvijezda možeš biti ti) na Hayat televiziji.

Nakon završenog takmičenja Jasmin se nastavio baviti muzikom, piše NTV Hayat.

izvor agencije