IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Marina Jočić, PREMIJERA nazvala PIJANOM TRANJOM a MINISTRA Mitrovića optužila da je KOROMPIRAN

Nakon što je Vlada Crne Gore razriješila Jelenu Kljajević sa dužnosti direktorice Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore, oglasila se bivša predsjednica Upravnog odbora tog preduzeća Marina Jočić.

Jočić reagujući na vladinu odluku o smjeni Kljajević, poručila je da “uskoro slijedi razrešenje, te da nisu se 30 godina borili za ovo zastiđe”.

Ona je premijera nazvala pijanom tranjom, a ministra Mitrovića optužila da je korumpiran.

“Danas je smijenjena Jelena Kljajević, moja prijateljica i najbliža saradnica u Nacionalnim parkovima. Jedna pijana tranja na predlog korumpiranog ministra Mitrovića završila je konačno agoniju koju su priređivali svakojakim opstrukcijama u radu Nacionalnih parkova”, napisala je Jočić.

Ona je rekla da će podnijeti tužbu zbog kako je navela, “milionske štete načinjene Nacionalnim parkovima”.

“Lično ću ja da ih tužim za milionsku štetu koju su svojim pakosnim odlukama nanijeli Nacionalnim parkovima, a sve kako bi onemogućili Jelenin i moj rad”, dodala je Jočić.

Čitaj još:   ANKARA: Turska od 11. maja ublažava mjere protiv korone virusa... (foto)

U Vladi su u većini oni od zla oca i od gore majke, kaže Jočić, “a upravo takve postavljaju na mjesta koja su pripala DF-u”.

“Uskoro slijedi razrešenje. Nismo se 30 godina borili za ovo zastiđe. Sloboda ili ništa. Jelo, lijepo li je biti čovjek. Ponosim se tobom”, objavila je Jočić na Fejsbuku.

izvor: http://standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   FOLIRANJE BEZ GRANICA Milatović: Pitam se zašto već nemamo Vladu, ja sam uradio sve što je do mene u rekordnom roku... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more