IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMOTA MINISTARKE Kisić Tepavčević: IZVRIJEĐALA reditelja GORANA Markovića a OVAKO JE ON ODGOVORIO…

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvrijeđala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

Marković je odgovorio u izjavi za Nova.rs da vidi da su na njega nasrnuli i predsjednica Vlade i dvoje njenih ministara.

 „Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje djelo kao posljednju odbranu“, izjavio je Marković za Nova.rs.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba strijeljati predsjednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi volio kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Čitaj još:   The Bomber of Sandžak: Očekujem kao i uvjek pobjedu u Hesenu- Wolfhagen u Subotu ,13.Oktobra

„Dijagnoza: Frustriran i agresivan, umjetnički impotentan, bez nacionalnog identiteta“, zaključila je ona.

Na kritike oštre vlasti koje je prethodnih dana iznio Goran Marković jutros je na Pinku reagovala i premijerka Ana Brnabić Brnabić.

Ona je navela da bi Marković, kada bi se napravila rang lista onih koji su od države dobili najviše novca „sigurno bio među prvih deset“.

Ocijenila je i da bi trebalo da ode kod Aleksandra Vučića i da mu kaže hvala.

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more