IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZORAN MILANOVIĆ DANAS STIŽE U BiH: Program posjete mu je… (foto, video)

SLUŽBENI POSJET: Milanović dolazi u BiH u trenutku kad tenzije rastu…

TRAVNIK: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 19.12.2021… 09: 32…ZORAN MILANOVIĆ DANAS STIŽE U BiH: Program posjete mu je… (foto, video)

Zoran Milanović danas stiže u BiH, posjetit će Travnik i Novu Bilu…

Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske danas stiže u Bosnu i Hercegovinu. Neće se sastati sa članovima Predsjedništva BiH već će posjetiti Travnik i Novu Bilu.

Kako je najavljeno iz njegovog kabineta, Milanović će u 15: 45 sati položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima Travnika na groblju “Prahulje”, a zatim će u 16:20 sati posjetiti Katolički školski centar “Petar Barbarić” gdje će se susresti sa radnicima i učenicima tog centra.

Nakon toga, u 17: 50 sati hrvatski predsjednik položit će vijenac pred spomen-bistu Anti Vlaiću, ubijenom vozaču kamiona humanitarnog konvoja “Bijeli put” (dvorište Župne crkve Duha svetoga u Novoj Biloj).

Čitaj još:   SARAJEVO: Dva aviona kružila zbog nevremena, sletjeli u Beograd i Zagreb, kiša poplavila ulice, nastao kolaps... (foto, video)

Posjetu će završiti prigodnim obraćanjem na centralnoj svečanosti obilježavanja 28. godišnjice Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu, koje je najavljeno za 18:00 sati u Župnoj crkvi Duha svetoga u Novoj Biloj.

izvor (N1)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more