IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“MORAMO ZNATI DA SE I ONI LJUTE KADA MI PALIMO NJIHOVE ZASTAVE…”: Reakcija Vučića iz Tirane nakon… (foto, video)

Mediji su prenijeli da su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su zapalile srpsku zastavu…

TIRANA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 21.12.2021… 14: 32… “MORAMO ZNATI DA SE I ONI LJUTE KADA MI PALIMO NJIHOVE ZASTAVE…”: Reakcija Vučića iz Tirane nakon… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Tirani gdje se sastao sa premijerima Albanije i Sjeverne Makedonije Edijem Ramom i Zoranom Zaevom, u okviru regionalne inicijative za saradnju Otvoreni Balkan. Tokom svog boravka u Albaniji oglasio se i o paljenju srpskih zastava na jučerašnjem protestu u albanskoj prestonici.

“Znam da većinu ljudi interesuje šta ću da kažem oko paljenja zastava, ali racionalno posmatrano, moramo da gledamo u budućnost i da razumemo kada se oni ljute kada mi palimo njihove zastave, a to se desilo pre dolaska Edija Rame u Srbiju. Neću da ulazim u njihove unutarpartijske razloge, ali naravno da je nedopustivo da skrnavite simbole i mislim da je Albanija reagovala promptno, ozbiljno i odgovorno i to je naš posao, takođe, da učinimo”, rekao je Vučić.

Čitaj još:   AKCIJA SIPA- e, uhapšen Dragan Šojić: Šarovićev čovjek, rat proveo na Jevrejskom, svjedočio u korist Karadžića... (foto, video)

Mediji su prenijeli da su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su zapalile srpsku zastavu…

IZVOR AGENCIJE