IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOVINISTA I KOMIČAR MILE DODIK: Smeta mu miris Sarajeva? (foto)

Nek oni slobodno dođu u stranku (SNSD), ako dođu uljudno, fino, lijepo i ako se normalno i lijepo ponašaju, ako budu okupani očešljani i da se ne osjeti nikakav miris koji nose iz Sarajeva onda možemo da sarađujemo, ako bude drugačije, onda neće dobiti ništa- poručuje MILE Dodik.

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22.12.2021… 18: 12… ŠOVINISTA I KOMIČAR MILE DODIK: Smeta mu miris Sarajeva? (foto)

Na današnjoj konferenciji za medije povodom aktivnosti SIPA-e u entitetu Republika Srpska, član Predsjednišva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik je kazao da će zabraniti rad državnog pravosuđa na prostoru RS-a, ali da do tada moraju sarađivati. Međutim, da pripadnike SIPA-e neće primiti ako ne budu “okupani i očešljani”.

Nek oni slobodno dođu u stranku (SNSD), ako dođu uljudno, fino, lijepo i ako se normalno i lijepo ponašaju, ako budu okupani očešljani i da se ne osjeti nikakav miris koji nose iz Sarajeva onda možemo da sarađujemo sa njima. Ako bude drugačije, onda neće dobiti ništa- poručio je MILE Dodik.

Čitaj još:   HAOS: “SRAMOTA, JADNO!”, Nakon Džejline pobjede u ZG, kolege JAVNO ZARATILE

Dodikova šovinistička izjava u istovrijeme je i komična, jer je još jednom “prolupao lončinće”. Miris Sarajeva, šta god da je pod tim tačno mislio, o kojem Dodik govori i koji ne podnosi u ovom slučaju dolazi iz entiteta RS s obzirom da se sjedište i glavna baza SIPA-e nalazi u Istočnom Sarajevu, odnosno na teritoriji Republike Srpske…

IZVOR AGENCIJE

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more