IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FILMSKA POTJERA: Pokušao da pregazi policajce, isti pripucali za njim… (foto)

Nakon duže potjere, policajci su uhapsili 33- godišnjaka osumnjičenog za pokušaj teškog ubistva, te prisile prema policijscima…

VARAŽDIN: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 25.12.2021… 00: 32… FILMSKA POTJERA: Pokušao da pregazi policajce, isti pripucali za njim… (foto)

Nakon prave filmske potjere varaždinski su policajci u petak poslijepodne uhapsili 33- godišnjaka s međimurskog područja te ga priveli zbog pokušaja teškog ubistva i prisile prema policijskim dužnosnicima, objavljeno je u vanrednom saopćenju.

Oko 15:30 varaždinska je policija od kolega iz međimurske stanice dobila obavijest o muškarcu koji se ne želi zaustaviti te divlje vozi prema Varaždinu, ugrožavajući sigurnost drugih.

Odmah su izašli na teren, da bi na Dravskom mostu uspostavili blokadni punkt kako bi pokušali zaustaviti vozilo i vozača.

“Po uočavanju vozila jedan od navedenih policajaca ispred blokadnog punkta pokušao je izdavanjem znakova zaustaviti vozilo u bijegu, no isto se nije zaustavilo, a policajac je izbjegao nalet vozila skakanjem u stranu…

Čitaj još:   UHAPŠEN U HOTELU LAGUNA U ZAGREBU SRPSKI KRALJ KOCKARNICA: Pokušao da iznudi oko dva i po miliona eura... (foto)

Nakon toga vozač je usmjerio vozilo prema drugom policijskom službeniku koji se nalazio uz blokadni punkt, u namjeri pregaženja. Kako vozač nije imao namjeru zaustaviti vozilo, policijski službenik je u nužnoj obrani uporabio vatreno oružje i ispalio nekoliko hitaca u smjeru vozila kako bi spriječio nalet istog na sebe”, navedeno je u policijskom saopćenju.

Vozač je tada nastavio vožnju u smjeru Varaždina te se oglušio i na znakove policajaca Interventne jedinice policije i zaobišao ih, no ubrzo je, u Međimurskoj ulici zaustavljen i uhapšen uz upotrebu sredstava prisile –  tjelesne snage i sredstava za vezivanje.

Priveden je zbog sumnje u pokušaj teškog ubistva i prisile prema policijskim službenicima na kriminalističko istraživanje u Policijsku upravu varaždinsku, piše Dnevnik.hr.

izvor dnevnik.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more