IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SADA NAM DOLAZI POTOP: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana, biće snijega a padaće u… (foto)

Danas oblačno vrijeme s kišom…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 26.12.2021… 08: 52… SADA NAM DOLAZI POTOP: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana, biće snijega a padaće u… (foto)

Relativno stabilno vrijeme nastavlja se i narednih dana na prostoru Bosne i Hercegovine. Preovladavat će djelimično do pretežno oblačno. Više sunčanih intervala u očekuje se u Hercegovini. U prijepodnevnim satima, u kotlinama i duž riječnih tokova u Bosni, moguća je slaba magla. 

Intenzivnije padavine na području Hercegovine. Tokom dana u većem dijelu Bosne prestanak padavina, a nove se očekuju krajem dana i tokom noći. Jutarnja temperatura od 3 do 12, a dnevna do 14°C.

nedjelja, 26.12.2021. godine
Nastavlja se period nepovoljnih biometeoroloških prilika. Oblačno, neuobičajeno toplo i povremeno tmurno vrijeme, praćeno kišom i južinom, kod osjetljivih osoba može uzrokovati jačanje tegoba. Opšta slika će, usljed izraženije nestabilnosti, biti lošija u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Sa noćnim satima malo ugodnije.

ponedjeljak, 27.12.2021. godine
Biometeorološka prognoza i dalje je dosta loša. Većina populacije trebala bi se, tokom prohladnog i nešto ugodnijeg jutra osjećati bolje, a hronični bolesnici i meteoropate neće imati jačih tegoba. Sa odmicanjem dana, usljed natprosječnih temperatura zraka, kod osjetljivih osoba moguće su reakcije poput glavobolje, reumatskih bolova, nervoze, dekoncentracije. Pri tome će jugo postepeno slabiti, što će ipak opštu sliku činiti malo ugodnijom u odnosu na protekle dane.

Čitaj još:   DRAMA: Dječak zaražen koronom priključen na respirator, ne može da diše... (foto i video)

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u Hercegovini, istočnim i centralnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 2 do 11, a dnevna do 13°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i dio prijepodneva slaba kiša je moguća u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Na planinama može biti slabog snijega. Jutarnja temperatura od 2 do 10, a dnevna do 14°C.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more