IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI STVAVE I TUGE SANDŽAKA: Ovo su nastradali mladići u teškoj saobraćajnoj nesreći na domak Novog Pazara… (foto)

Nesreća je odnjela 4 mlada života, najstarijem samo 23, vozilo u kome su se nalazili poginuli mladići kretalo se magistralnim putem ka Crnoj Gori, a imalo je kraljevačke tablice…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, ponedeljak, 27.12.2021… 12: 22… TUGA SANDŽAKA DO NEBA: Ovo su nastradali mladići u teškoj saobraćajnoj nesreći na domak Novog Pazara… (foto)

Poginuli mladići imali su po 22, 23, a dvojica po 20 godina… nastradali su mladići Amel I, Senad Đ, Amar U i Mithad H, svi iz Novog Pazara. Poginuli su starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina.

Teška saobraćajna nesreća dogodila predhodne noći na magistralnom putu Novi Pazar- Ribariće, a prema nezvaničnim informacijama u ovoj nesreći život su izgubila četiri mladića…

Oko 21.45, sinoć na Ibarskoj magistrali, došlo je do čeonog sudara dva putnička vozila. Iz jednog vozila četiri muškarca su smrtno stradali na licu mjesta, dok su iz drugog vozila dva povređena prevezena u novopazarsku bolnicu

Vozilo u kome su se nalazili poginuli mladići kretalo se magistralnim putem ka Crnoj Gori, a imalo je kraljevačke tablice.

Čitaj još:   U SRBIJI SKANDAL DO SKANDALA: Vučićev kum neće u zatvor- kumovi se oslobađaju, a sindikalci hapse… (foto, video)

Vozilo marke volksvagen “golf” novopazarskih registracionih oznaka započelo je preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom “pasat” i vozilom marke “ford mondeo”, koja su se kretala iz suprotnog pravca.

Za sada nema zvaničnih informacija, a prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine Pored ove četiri osobe, u sudaru su povrijeđene još dvije osobe iz drugogoautomobila, kako nezvanično saznajemo radi se o bračnom paru.

Poginuli su starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina.
Amel Ibrahimović
Amar Ujkanović
Senad Djerlek
Mitko Hamidović

Svi poginuli su se nalazili u automobilu marke “golf”.

Kako prenose mediji, u golfu se nalazila tročlana porodica. Teške povrede zadobio je vozač golfa, koji je zadržan na hiruškom odeljnju Opšte bolnice Novi Pazar…

izvor iBalkan.net / Pazarske novosti/Indeksonlajn…

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more